Fiul unui deputat rus şi iubita lui s-au aruncat de pe un bloc cu 14 etaje, cu mâinile încătușate!

Publicat: 22/08/2018 | 13:04
Fiul unui deputat rus şi iubita lui s-au aruncat de pe un bloc cu 14 etaje, cu mâinile încătușate!

Un tânăr de doar 19 ani şi iubita lui s-au aruncat de pe un bloc cu 14 etaje, legaţi la mâini cu cătuşe. Tragedia a avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă (18 august), în districtul Balashikha, Rusia. Băiatul este fiul fostului deputat Maxim Shingarkin.

Roman Shingarkin şi iubita lui Alexandra Solovyova, studentă la medicină, s-au sinucis, aruncându-se în gol de pe un bloc cu 14 etaje. Cei doi erau legaţi la mâini, unul de celălalt, cu cătuşe. Maxim Shingarkin, tatăl băiatului, a fost deputat şi membru al Partidului Democratic Liberal, potrivit observator.tv.

Ultimul mesaj lăsat de Roman Shingarkin

Roman a scris în mesajul lui că moartea sa şi a iubitei lui nu are legătură cu jocul sinucigaş Balena Albastră sau cu părinţii lor. Băiatul a postat și o fotografie în care apar două persoanje construite din piese de Lego, cu mâinile împreunate. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

„Când citiţi asta, sunt deja mort. Sper să fiu mort. Nimeni nu trebuie pedepsit, doar noi suntem de vină. Noi suntem propriii noştri judecători. Sunt doar un om trist”, a scris tânărul.

Citește și...