Flagrant amoros! „Prinţul” şi o hostessă fierbinte s-au sărutat pe furiş în parc, dar noi am fost pe fază!

Publicat: 10/12/2017 | 00:00

Adrian Cristea e din nou în cărţi! După ce ieşise din schemă, în timpul relaţiei cu ”Regina Sprâncenelor”, fostul fotbalist şi-a făcut încălzirea cu bruneta Codruţa, care, însă, se pare că nu a ştiut să-l ducă în prelungiri. În schimb, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a prins în ofsaid pe ”Prinţ”, care se ”antrena” din greu cu o altă femeie, în parc. Şi nu orice femeie, ci cu o... hostessă. (AFLĂ DE AICI motivul pentru care ”Regina Sprâncenelor” i-a pus bagajele la uşă fotbalistului Casanova!)

Adrian Cristea şi-a reintrat în formă şi a reluat ”partidele” cu domniţele de oraş, după ce se retrăsese pe ”banca de rezerve” în timpul relaţieI cu Maria Păuna, cunoscută în lumea bună a Bucureştiului drept ”Regina Sprâncenelor”.

Nicole l-a vrăjit pe Prinţ
Nicole l-a vrăjit pe Prinţ

Fostul mijlocaş şi-a făcut încălzirea cu o brunetă focoasă, pe nume Codruţa, alături de care părea că şi-a găsit liniştea. Nici vacanţa fierbinte în Londra şi nici zâmbetul senzual al brunetei nu l-au putut ţine prea mult pe loc pe Cristea, care, cum a rămas nesupravegheat, cum a vrăjit o altă domniţă de oraş. (VEZI ŞI: Adrian Cristea iubeşte din nou! Primele imagini cu bruneta care i-a furat inima)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe ”Prinţ” în plină acţiune! Fostul sportiv a scos-o la o plimbare în parc pe Nicole, o hostessă fierbinte. Cristea a privit liniştit la ”prestaţia” şatenei care părea să facă tot posibilul ca să-l cucerească, pândind momentul să treacă la atac.

A ”înghiţit” cuminte vorbăria energică a tinerei, a zâmbit languros şi, după ce au făcut câţiva paşi pe aleile pustii ale parcului, a tras-o aproape de el şi… a sărutat-o cu foc. Gesturile îi trădează pe cei doi, fiind semnele că relaţia este abia la început. (CITEŞTE ŞI: Au reluat Adrian Cristea şi Denisa Nechifor povestea de dragoste? Ce au făcut cei doi vineri seara)

Adrian Cristea şi hostessa
Adrian Cristea şi hostessa

Codruţa i-a ”pansat” rănile lui Adrian Cristea după relaţia cu Maria Păuna

La sfârşitul lunii octombrie, Adrian Cristea a publicat pe contul lui de Instagram imagini în care apărea împreună cu bruneta Codruţa, alături de care a petrecut o vacanţă la Londra. Apropiaţi ai celor doi au dezvăluit că era vorba despre o relaţie bazată pe interes… de ambele părţi: ”Codruţa, femeia cu care Adrian Cristea s-a afişat după despărţirea de Maria Păuna, nu stă în România. Ea locuieşte prin Italia, Canada şi se prezintă ca fiind femeie de afaceri, deşi nimeni nu ştie despre ce afaceri e vorba în mod concret. Are 43-44 de ani. Între ea şi Cristea nu poate fi vorba despre o relaţie de iubire. El e pe interes, ea pur şi simplu l-a vrut pentru un weekend şi l-a avut. L-a «închiriat», şi-a făcut «poftele» şi asta a fost tot. Codruţa şi Adrian s-au cunoscut la o nuntă, unde el a mers ca invitat din partea naşilor”, a declarat, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană din anturajul lui Adrian Cristea. (NU RATA, AICI: Regina sprâncenelor & Perversul de la grădiniţă s-au certat în stradă, iar noi am filmat ”fight-ul”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...