Florin Călinescu, bătut de Cosmin Olăroiu într-un restaurant!

Publicat: 11/12/2017 | 10:30

Un episod nefericit s-ar fi petrecut în urmă cu câţiva ani şi a fost relatat de Gigi Becali. Potrivit presei mondene, Cosmin Olăroiu l-ar fi agresat pe Florin Călinescu într-o cârciumă, asta după ce actorul a încercat să-l ia la mişto. Povestea a fost scoasă la lumină de finanţatorul Stelei

UPDATE 18:12 Florin Călinescu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia neagă zvonurile potrivit cărora ar fi fost bătut de Cosmin Olăroiu.

”Vad ca reluati la nesfarsit o relatare a lui Gigi Becali, care NU a fost de fata, despre cum m- a desfigurat pe mine Cosmin Olaroiu, acum 10 ani intr-un restaurant. Marturiile lui Mircea Sandu, Gino Iorgulescu si chiar ale lui Cosmin, care nu m-a atins nici cu un bobarnac si cu care am o relatie ok si care AU fost de fata si va spun clar ca machedonul bate campii, nu sunt bune. Pai, daca ma bate Oli, stau vreo trei luni in coma…cel putin.”, a scris Florin Călinescu pe pagina personală de Facebook.

Cine e Călinescu ăsta? Când l-a bătut Oli era mieluşel…”, şi-a amintit finanţatorul Stelei, care a precizat că, prin 2008, la un restaurant chinezesc, omul de televiziune a fost agresat fizic.

Potrivit latifundiarului din Pipera, Florin Călinescu se afla la masă cu mai mulţi oameni importanţi din fotbal, printre care Mircea Sandu, Gino Iorgulescu, dar şi Cosmin Olăroiu. La un moment dat, între cei doi au început şicanele, iar actorul i-a spus tehnicianului ceva “greşit”. Olăroiu s-a ridicat şi l-a făcut KO. A urmat încă o serie, de astă dată de picioare, violenţele încetând abia după intervenţia lui Sandu şi Iorgulescu, după cum a povestit Gigi Becali într-o emisiune televizată, relatează apropotv.ro.

Cine este Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu este un antrenor român de fotbal, în prezent fără contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Al Ahli. Ca jucător, Olăroiu nu a avut performanţe notabile, dar ca antrenor a câştigat campionatul şi Supercupa României cu Steaua Bucureşti, ambele în 2006, şi a calificat echipa în semifinalele Cupei UEFA. De asemenea, tehnicianul are numeroase trofee cucerite cu echipele din Golf pe care le-a antrenat.

Citește și...