Florin Călinescu a dezvăluit marele secret al lui! Toți au izbucnit în râs!

Publicat: 21/04/2018 | 21:44
Florin Călinescu a dezvăluit marele secret al lui! Toți au izbucnit în râs!

Jurații de la ”Românii au talent”, Florin Călinescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Andi Moisescu, au avut vineri o seară pe cinste. Au fost preselecțiile de la enisiunea urmărită de foarte mulți telespectatori, iar protagonistul a fost Călinescu.

Apariția unei membre a Lotul Național de Scrimă l-a impresionat foarte tare pe Florin Călinescu. El şi-a prezentat pasiunea pentru care depune atât de mult efort, ore întregi de antrenament zilnic, în faţa membrilor juriului, iar acestia au fost impersionaţi de dexteritatea tinerei, dar şi de perseverenţa de care a dat dovadă, scrie Click.ro.

„Dacă ai o pasiune, ea nu trebuie neapărat să se transforme într-o meserie. Pur și simplu poate rămâne la nivel de pasiune. Eu, de exemplu, am damblaua să bat tobele, dar niciodată nu o să fac din asta o meserie”, au fost cuvintele lui Andi, în timp ce Florin Călinescu nu s-a sfiit să recunoscă: „Mie îmi place să bat câmpii şi am făcut o meserie din asta”. Toţi colegii de pupitru au râs, iar adolescenta a trecut în etapa următore.

Citește și...