Florin Călinescu i-a transmis un mesaj premierului Dăncilă, după crima de la Caracal: ”Principalul vinovat odihneşte la pârnaie, următorul e dumneaei. Trebuie să îşi scrie demisia!“

Publicat: 28/07/2019 | 13:57
Florin Călinescu i-a transmis un mesaj premierului Dăncilă, după crima de la Caracal: ”Principalul vinovat odihneşte la pârnaie, următorul e dumneaei. Trebuie să îşi scrie demisia!“

Florin Călinescu, actor, vedetă tv și, mai nou, președinte al Partidului Verde, a postat pe pagina de socializare un mesaj, după ororile de la Caracal, în care vizată e Viorica Dăncilă. De altfel, actorul îi trimite un mesaj premierului, pe care-l consideră unul dintre vinovații tragediei.

”Nu știm încă ce și cum s-a desfășurat toată nenorocirea din Caracal. Ce știu eu este că dl. viorica e foaaarte activă în a găsi responsabilii din partea statului (pe care il conduce și pe care să il sacrifice), salvându-și imaginea personală, de candidat la prezidențiale și pe urmă a partidului și a guvernului.

CITEȘTE ȘI: EXPERTIZA A DEMONSTRAT: CERCELUL GĂSIT ÎN MAȘINA LUI GHEORGHE DINCĂ ERA AL ALEXANDREI

dl.viorica bagă sub preș faptul că e primministru de UN AN și JUMĂTATE și a pus în practică TOT ce a dictat livulică. În toate domeniile.

În cazul de față a girat desfințarea justiției și deprofesionalizarea Ministerului de Interne. De la vârf în jos.

Principalul vinovat odihnește la pârnaie.  

Următorul e dumneaei.

Dumneaei trebuie să își scrie demisia”, a scris Florin Călinescu.

Florin Călinescu pleacă de la ”Românii au talent”

Florin Călinescu va lua o pauză de la “Românii au talent”, de pe Pro TV. Asta pentru că a intrat în politică. A fost ales președinte al Partidului Verde, iar actorul a dezvăluit, luni seara, într-un live pe pagina de socializare, ce vrea să facă la noul partid al său.

CITEȘTE AICI: CE A POSTAT MIHAELA RĂDULESCU DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ ÎI IA LOCUL DEMISIONARULUI FLORIN CĂLINESCU LA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV

Călinescu declarase, pentru CANCAN.RO, că nu a fost dat afară de la TV, așa cum s-a scris, ci el a renunțat, ba chiar i-a anunțat pe șefi în urmă cu două luni. ”N-am fost dat afară de la PRO TV. Eu i-am anunțat de decizia mea. PRO TV-ul este cel care trebuie să decidă ce se întâmplă și să vină cu un punct de vedere oficial. Așteptăm să vedem ce se întâmplă.  Eu nu știu cine o să vină în locul meu. Presupun că o să analizeze mai multe variante. Nu-i ca-n fotbal, iese un jucător și sunt 2-3 variante pe bancă”, a declarat Florin Călinescu.

Florin Călinescu, în Partidul Verde

Luni seara, Florin Călinescu a intrat într-un live de aproximativ 10 minute în care a sus tot despre noul partid al cărui președinte este. El a dezvăluit că nu are de gând să se lanseze într-o cursă spre funcții politice, ci doar vrea să se asigure că planeta va fi mai curate. ”Va fi un titlu de lege, un copac tăiat nejustificat sau fraudulos egal un an de pușcărie. O să vedeți că nu doar glumele mă caracterizează ci și lucrurile serioase”, spune Călinescu, în live-ul de luni seara.

Publicată de Florin Călinescu pe Luni, 22 iulie 2019