Florin Călinescu, impresionat de Simona Halep! Ce i-a transmis liderului mondial

Publicat: 20/01/2018 | 16:39

Florin Călinescu a fost impresionat de cum a luptat Simona Halep contra americancei Lauren Davis. După victoria extraordinară a Simonei, Florin Călinescu i-a transmis un mesaj liderului mondial.

„Nici în filmele cu gladiatori nu am văzut o asemenea luptă. Simona, tu ai câştigat deja turneul!”, a scris Florin Călinescu pe Facebook. Mii de persoane au dat like postării lui Florin Călinescu într-o singură oră de la publicarea mesajului.

Simona Halep s-a calificat dramatic în optimile Australian Open, după ce a învins-o cu 4-6, 6-4, 15-13, pe americanca Lauren Davis, la capătul unui meci care a durat 3 ore şi 45 de minute. Simona Halep şi-a asigurat în urma prezenţei în optimile de finală la Australian Open un cec de 240.000 de dolari australieni şi 180 de puncte WTA. În optimi, Halep o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka (nr. 72 mondial), pe care românca a mai întâlnit-o o singură dată până acum. Halep a jucat împotriva lui Osaka în 2013, în primul tur de la Indian Wells, şi a învins-o categoric, cu 6-2, 6-0.

Citește și...