Florin Călinescu rupe tăcerea! Juratul la „Românii au talent” a povestit despre prima sa experiență amoroasă: „Am fost abuzat sexual la 15 ani!”

Publicat: 31/03/2018 | 12:09
Florin Călinescu i-a șocat pe telespectatori cu o mărturisire despre prima sa experiență amoroasă. Juratul de la „Românii au talent” a mărturisit că a fost abuzat sexual la vârsta de 15 ani. Actorul declarat că a avut parte de o poveste care seamănă cu poveștile din seria #metoo.

Florin Călinescu a dezvăluit că avea 15 ani atunci când o vecină l-a abuzat. Femeia avea 22 de ani și a profitat de el de mai multe ori, susține realizatorul tv.

„Aveam 15 ani și o vecină…”

„Aveam 15 ani și o vecină, studentă la medicină, de 22 de ani a abuzat de mine de îmi tremura la începutul anului școlar ghiozdanul. Venea la școală în pauză și mă întreba: Ce ai acum? Matematică? Bine, hai! Stăteam vizavi de școală”, a declarat Florin Călinescu, potrivit antena3.ro.

Colegul său de platou, Andi Moisescu a intervenit și a dat și el detalii sensibile despre viața sa intimă. Juratul a dezvăluit că prima lui experiență sexuală a fost la vârsta de 16 ani, cu o femeie mult mai matură decât el. Cu toate acestea, Moisescu nu a oferit mai multe detalii.

 

Citește și...