Florin Chilian şi-a scos ”brigada de super-fete” la un chef cu lăutari!

Publicat: 16/12/2016 | 00:00

Florin Chilian şi-a sărbătorit în stil mare ziua de naştere, iar în seara de 14 decembrie artistul a ieşit alături de câţiva prieteni de suflet într-un local din nordul Capitalei.

Îndrăgitul cântăreţ şi apropiaţii săi au încins o petrecere de zile mari, iar surpriza a făcut ca printre invitaţii săi să se numere personaje din showbiz-ul românesc pe care nimeni nu se aştepta să le vadă la masa acestuia. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat pe Florin Chilian, care miercuri a împlinit 48 de ani, în compania atât a Roxanei Vancea, dar şi alături de Tania Budi. (SuperPromotia „10 zile de Craciun” pe PARFUMERIA.RO: 10 zile de preturi top pentru ultimele parfumuri si cosmetice, cu livrare….cadou!)

În plus, acesta pare să fi fost cât se poate de apropiat de fosta lui Mihai Bendeac, pentru că ei au stat chiar unul lângă altul la masă, şi părea că cei doi poartă o discuţie cât se poate de interesantă. La acest moment s-a mai adăugat o „porţie“ zdravănă de râs, pentru că Florin Chilian părea că îi spune la ureche Roxanei Vancea o poveste foarte amuzantă, iar la un moment dat chiar a mângâiat-o pe spate!

Florin Chlian a petrecut în compania Roxanei Vancea
Florin Chlian a petrecut în compania Roxanei Vancea

Cântăreţul a dorit să le ofere invitaţilor săi de la petrecere şi câteva momente de divertisment, asta deoarece a interpretat celebra piesă Zeceîn compania unor lăutari. Chiar el le-a arătat asta tututor prietenilor virtuali, imediat ce seara festivă s-a încheiat.

De asemenea, în urmă cu câteva zile actorul Mihai Bendeac s-a afişat cu noua sa cucerire (vezi AICI mai multe), iar din câte se pare Roxana Vancea nu a fost absolut deloc deranjată de apariţie. Cel mai probabil bruneta nu avut timp nici să bage de seamă, din moment ce are programul atât de ocupat.

Citește și...