Florin Salam a răbufnit! Artistul a făcut acuzații grave. Care este starea de sănătate a fratelui său

Autor:
Publicat: 07/08/2020 | 00:17
Florin Salam a răbufnit! Artistul a făcut acuzații grave. Care este starea de sănătate a fratelui său

Florin Salam se teme pentru starea de sănătate a fratelui său, care a fost infectat cu virusul COVID-19, mai ales că acesta suferă și de alte afecțiuni. Mai mult, artistul este revoltat de faptul că nimeni nu îi oferă informații despre starea acestuia așa că a pornit un război cu reprezentanții de la Matei Balș.  

Neluțu, fratele lui Florin Salam, era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca atunci când a contractat coronavirus. Transferat de urgență la Institutul „Matei Balș”, bărbatul se află și acum în stare gravă, intubat. De altfel, Neluțu suferă de diabet și are și o afecțiune pulmonară. (CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI FLORIN SALAM, ÎN STARE GRAVĂ CU COVID-19! A FOST INTUBAT LA „MATEI BALȘ”! MANELISTUL E DISPERAT…)

Florin Salam a răbufnit în fața spitalului, deoarece medicii nu voiau să-i dea nicio informație despre starea de sănătate a fratelui său. Artistul a vrut să-l transfere pe Neluțu la un spital din străinătate, dar nu a avut cu cine să discute.

Florin Salam, acuzații grave

După multe ore de insistențe Florin Salam a reușit să vorbească cu specialistul Streiu Cercel, care conform spuselor artistului nu știa despre ce este vorba. Mai mult, manelistul susține că frate lui se simte mai rău acum decât era înainte. (VEZI ȘI: PRIMA REACȚIE A INSTITUTULUI MATEI BALȘ, DUPĂ CE FLORIN SALAM A ADUS ACUZAȚII GRAVE MEDICILOR)

„Noi nu avem nimic personal cu cineva de acolo, credeți-mă. Iar faptul că ne anunță când vor ei despre fratele meu, asta nu înseamnă că e ceva în regulă. Când am ajuns la domnul Cercel, nici dânsul nu știa despre ce e vorba. Noi am vorbit cu fratele meu, în urma cu două-trei zile și ne-a spus: «Nu vreau să mă vedeți așa» și apoi a sunat-o pe soția lui și i-a spus: «Luați-mă de aici ca nu îmi este bine aici». Soția lui a cerut pe semnătură să se echipeze și să intre. Nu i-a dat voie.

La cazuri de acest gen, mai contează că suntem țigani? Nu e important să se salveze vieți? La început, când l-au internat, noi țineam legătura cu el. Apoi, ne-a spus: «Mă simt din ce în ce mai rău, nu știu ce mi-au pus», a declarat Florin Salam.