Florin Salam nu a mai fost văzut niciodată așa! Manelistul este la un pas de colaps

Autor:
Publicat: 21/10/2019 | 10:02
Florin Salam nu a mai fost văzut niciodată așa! Manelistul este la un pas de colaps

De o lungă perioadă de timp se zvonește că Florin Salam vrea să se lase de cântat din cauza problemelor de sănătate. Apropiații artistului susțin însă că oboseala îi dă mari bătăi de cap, și nu vreo boală. Imaginile surprinse recent cu el îl fac de nerecunoscut, din cauza surmenajului! 

Florin Salam are cântări pe bandă rulantă, iar dacă asta l-a ajutat să strângă în timp o avere considerabilă, acum a venit timpul să ”plătească”. Oboseala și nopțile pierdute apoape că l-au transfigurat, și chiar dacă a anunțat de mai multe ori că va lua o pauză mai lungă de la concerte, îi este aproape imposibil să facă asta, pentru că telefonul îi sună încontinuu.

Imaginile cu el, surprinse recent, sunt îngrijorătoare, și asta pentru că este aproape transfigurat din cauza epuizării.

sursa foto: wowbiz.ro
sursa foto: wowbiz.ro

Florin Salam pare să fie nedormit cu zilele, gesturile lui, mult mai puțin energice decât cele pe care le știu fanii celebrului lăutar, sunt nesigure, iar cearcănele sunt mai mult decât evidente.

Doar că, susțin apropiații manelistului, oricât și-ar dori, Florin Salam este în imposibilitatea de a se odihni așa cum ar avea nevoie. ”Florin Salam, oricât încearcă să se retragă pentru o perioadă din lumea manelelor, nu reușește. Îi sună telefonul, ori lui, ori Roxanei Dobre, și, de cele mai multe ori, nu poate să refuze cântările. Iar la el, nicio petrecere nu se termină înainte de răsăritul soarelui, așa că nu apucă să se odihnească mai deloc. Iar la petreceri, băutura curge în valuri, iar Florin Salam nu poate refuza să închine un pahar cu cei care îl angajează”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.