Fosta doamna Columbeanu a petrecut cu Irinuca in apartamentul modest din Bacau, alaturi surori. “Gaboritele”, Craciun la mama acasa

Publicat: 27/12/2011 | 00:00
Sarbatoarea Craciunului le-a strans, anul acesta, pe surorile Gabor in casa mamei lor, la Bacau. Monica si Irinuca au fost insotite de la Bucuresti de Ramona, care le-a fost si sofer, iar sora cea mare, Alina, a venit la petrecerea familiei cu sotul ei, Marius Flueraru.

Surorile Monica, Ramona si Alina au petrecut impreuna Craciunul, la Bacau, alaturi de mama lor, Veronica Bulai. Dupa ce, la 23 decembrie, Monica si Ramona au luat-o pe Irina de la Izvorani, chiar in ziua in care Dinu Damaschin, “protectorul” fostei doamne Columbeanu, primea mandat de arestare pentru proxenetism si trafic de minori, toate trei au plecat spre orasul natal, unde au ramas pana ieri dupa-amiaza. Prima care a iesit din bloc a fost Veronica Bulai. Ea a dus gunoiul, in jurul orei 11.58, si a dat o fuga la magazin, pentru a cumpara paine, apa minerala si suc. La ora 13.00, si-au facut aparitia sora cea mare, Alina, cu sotul ei, Marius Flueraru, si cu copilul lor de cinci ani. Au stat impreuna la masa, iar in jurul orei 15.34, Monica a scos-o pe Irinuca din bloc si a bagat-o val-vartej in Mercedes-ul Ramonei, ferind-o de privirile trecatorilor. Cele doua surori au burdusit masina cu bunatati, si-au luat ramas-bun de la mama si de la sora Alina si au plecat spre Bucuresti, Ramona fiind la volan, iar Monica stand pe bancheta din spate langa Irinuca. Surorile Gabor si-au mai vizitat rudele din Racaciuni, carora le-au dus daruri, si au primit, la randul lor, un portbagaj de cadouri. “Am vrut sa petrecem Craciunul in liniste, departe de nebuniile din jurul nostru. A fost un an greu pentru noi, dar acum ne-am incarcat bateriile”, a spus Ramona Gabor ieri, la plecarea spre Bucuresti.

Citește și...