Fostei ştiriste i-a apărut un inel suspect pe mână. A cerut-o în sfârşit de soţie?!

Publicat: 09/05/2017 | 00:00

Fosta prezentatoare TV Crina Abrudan are o relaţie de mai mulţi ani cu ex-jucătorul de fotbal Gabi Popescu, iar din câte se pare, cel din urmă a făcut pasul cel mare în povestea lor de dragoste. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Faptul că jurnalista sportivă nu e cerută în căsătorie a reuşit chiar să stârnească o dezbatere naţională, dar iată că s-a întâmplat! Dacă în urmă cu câteva luni pe degetul fostei ştiriste sportive nu se zărea nicio bijuterie (vezi AICI imaginile), iată că acum aceasta s-a afişat cu un inel „suspect“ am zice noi. Mai mult, Crina Abrudan şi-a purtat verigheta cu foarte multă mândrie. Semn că în sfârşit Gabi Popescu şi-a luat inima în dinţi şi a făcut pasul cel mare, s-a sprijinit într-un genunchi şi a pus şi întrebarea de rigoare. Aşa cum era şi normal, mai ales că au o relaţie cât se poate de serioasă de atâţia ani. De asemenea, i-am întâlnit pe cei doi îndrăgostiţi atunci când au mers să rezolve câteva treburi de ordin „casnic“. Frumoasa ex-ştiristă şi-a asortat noua bijuterie de pe inelar cu celebrul lănţişor cu numele ei, despre care vă povesteam mai multe AICI.

În urmă cu mai multe luni de zile, Crina Abrudan nu purta niciun inel
În urmă cu mai multe luni de zile, Crina Abrudan nu purta niciun inel

S-au împlinit patru ani de când Crina Abrudan a plecat de la pupitrul ştirilor sportive, iar de atunci ea a dedicat foarte mult timp şi atenţie vieţii de familie. Totodată, ea se iubeşte din 2008 cu Gabi Popescu, iar dragostea lor pare să fie mai puternică decât a fost vreodată!

Citește și...