Fostul câştigător de la ”Românii au Talent” a dispărut o vreme. Se întoarce în muzică, iar noi avem detaliile!

Publicat: 24/01/2017 | 19:30

Adrian Ţuţu a debutat în 2011 în cadrul show-ului „Românii au talent“, atunci când a câştigat marele premiu, iar de atunci a colaborat cu artişti precum Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy şi Ana Baniciu. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Deşi a lansat mai multe piese şi s-a mutat în oraşul natal, Focşani, acolo unde şi-a deschis un studio, MyCrewMusic, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Nemulţumit că nu reuşeşte să se impună pe piaţa muzicală din România şi că a rămas fără marele premiu câştigat in cadrul show-ului ”Românii au Talent”, în valoare de 120.000 de euro, acesta a ales să se retragă din muzică, lăsându-i fără cuvinte pe cei care au crezut în talentul lui.

La începutul acestui an am anunţat lansarea primului meu album „Ţutu”! Deşi am început producţia acestui album şi am lucrat cu tot sufletul la el, am constatat pe parcurs că nu sunt financiar pregătit să susţin acest proiect şi să il ridic la standardele cele mai înalte. După o experienţă de cca. 4 ani în muzică, timp în care m-am dedicat multor proiecte frumoase, am realizat că nu sunt încă destul de pregătit pentru a aduce muzica mea la standardele dorite. Oficial îmi anunţ retragerea despre care nu pot spune dacă va fi permanentă sau temporară, pentru că iubesc muzica. Sper ca in viitorul apropiat să pot continua acest frumos drum şi să vă dăruiesc proiecte frumoase, pe măsura aşteptarilor voastre. Pentru voi, cei ce mă sustineţi şi m-aţi susţinut de la început, am un infinit de mulţumiri şi o dragoste imensă!”, a anunţat Adrian Ţuţu vara trecută.

Dacă în urmă cu jumătate de an nu era sigur dacă va mai reveni în lumea muzicii, se pare că acum Adrian Ţuţu este încrezător în forţele proprii şi le-a spus fanilor săi să aibă răbdare, deoarece va face din nou rapp. Artistul a fost plecat o perioadă de timp în Austria, iar de acolo s-a întors optimist şi cu dorinţa de a avea o carieră în muzică.

Citește și...