Fostul deputat a făcut protocol ”de grad 0” pentru o doamnă bine!

Publicat: 15/03/2017 | 00:57

Mădălin Voicu a fost filmat de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, în timp ce îi făcea ‘’protocol de grad zero’’ unei distinse doamne. Dacă a vrut să-şi impresioneze invitata, cu siguranţă i-a reuşit, deoarece fostul deputat a ales să meargă la Il Calcio Herăstrău, unul dintre cele mai frecventate localuri de lumea bună, din nordul Capitalei.

Mai mult decât atât, cei doi au avut parte de o primire specială, i-a întâmpinat chiar patronul restaurantului, Gino Iorgulescu. La plecare s-au urcat amândoi în maşina fostului deputat, cel mai probabil şoferul acestuia a condus-o  pe doamna respectivă la destinaţia dorită.

Politicianul, în vârstă de 64 de ani, s-a căsătorit cu pictoriţa Carmen Olteanu, la sfârşitul lunii august a anului 2015, nunta având loc în mare secret. Cei doi erau împreună de 14 ani. Cununia a avut loc la Primaria Sectorului 2, unde au fost prezenţi naşii, câteva rude şi un grup de prieteni. (Vezi AICI imagini )

Faptul că ea a fost de acord, pentru mine a fost o surpriză. Amândoi am avut aceeaşi dorinţă. Am făcut o chestie foarte decentă, în familie. Au fost 22 de persoane, am făcut o petrecere la un restaurant în Herăstrău’’, spunea Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu are o relaţie specială cu fiica sa Ioana. Cei doi se înţeleg de minune, iar tânăra îi cere deseori sfatul atunci când are de luat decizii importante şi nu ştie încotro să o apuce. De câţiva ani, Ioana trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, însă nu se grăbeşte la măritiş. Consideră că este încă tânăra şi că are tot timpul pentru a-şi întemeia o familie. Mădălin Voicu nu este de acceaşi părere şi o cicăleşte mereu să rămână însărcinată, că el îşi doreşte un bebeluş în casă.  ( Citeşte mai multe detalii AICI )

Citește și...