Fostul iubit al Elenei Basescu ”loveşte neaşteptat” Joe din Drumul Taberei i-a „suflat” bomba-sexy lui „Săgeată”

Publicat: 24/10/2016 | 00:00

”Dispărut” de o bucată de vreme din peisajul monden, ”Joe din Drumul Taberei”, devenit cu adevărat celebru după relaţia cu mezina ex-preşedintelui Băsescu, Elena, a (re)apărut în compania unei tinere ”cu potenţial”. ”Bomba-sexy”, fiica unui cunoscut milionar, tocmai i-a sucit minţile fotbalistului Marius Niculae. ”Săgeată” abia işi revenise după un mariaj eşuat, dar acum fata s-a lăsat recucerită de Joe, cu care a mai experimentat o relaţia în trecut.

”Joe din Drumul Taberei ”, pe numele lui real Ionuţ Daniel Gheorghe, a făcut o avere frumuşică din afaceri imobiliare, aşa că işi permitea în urmă cu patru ani o super-maşină de 200.000 de euro, cam în perioada când se cuplase cu Elena Băsescu. Tocmai businessurile din care câştigase 1,5 milioane de euro nu i-ar fi fost pe plac lui Traian Băsescu, astfel că relaţia cu fiica acestuia s-a răcit încet, dar sigur. Fiecare a mers pe drumul lui, Elena s-a măritat, a făcut doi copii minunaţi, a divorţat…iar Joe şi-a văzut şi el de ale lui!

Iată că în acest weekend Joe a reapărut, în compania unei tinere superbe, alături de un un grup de prieteni, într-un club! Fata pe care a readus-o din nou aproape de el este chiar fiica controversatului milionar Iulian Tudor, care nici măcar n-a împlinit 20 de ani. Tatăl ei este asociatul lui Dorin Cocoş la hotelurile EuroHotel şi este poreclit ”Iulică Champ” deoarece deţinea sau era asociat, acum mai bine de 20 de ani, la celebrul concesionar vamal Champ de pe şoseaua de centură a Bucureştiului.

Tot grupul de prieteni au ieşit afară, la aer
Tot grupul de prieteni au ieşit afară, la aer

Fata, cunoscută drept ”Maria Ale” după modul în care se recomandă pe reţelele de socializare, a frânt deja prima inimă în show-biz, aparţinând celebrului fotbalist Marius Niculae. Nu cu mult timp în urmă, CANCAN.ro i-a fotografiat pe cei doi împreună, după o sesiune prelungită la Nuba, episod despre care puteţi citi AICI. ”Săgeata” tocmai se recuperase după căsnicia pentru care a luptat din tot sufletul, gândindu-se la cei doi copii ai săi, şi işi lingea rănile în compania puştoaicei desosebit de sexy. Îi recomandăm să se menţină aşa cu produse de pe parfumeria.ro siteul nr. 1 de shopping al vedetelor

Acum câteva săptămâni, Maria Ale se afişa cu Marius Niculae
Acum câteva săptămâni, Maria Ale se afişa cu Marius Niculae

Revenind la seara petrecută cu Joe din Drumul Taberei, Maria Ale pare să se simtă extrem de bine în compania acestuia, aşa cum se poate observa în imaginile CANCAN.ro. A ieşit cu Joe şi grupul lor de prieteni în faţa localului, la ţigară, şi i-a aruncat lui Joe priviri cu subînţeles, i-a zâmbit frumos şi a râs cu gura până la urechi la glumele acestuia. Maria s-a simţit atât de bine încât a dansat de una singură pe trotuar, fredonând o melodie, iar când a fost momentul să plece, a împărţit un taxi cu Joe şi un prieten comun!

Tânăra şi-a ţuguiat buzele senzuale
Tânăra şi-a ţuguiat buzele senzuale

Fata este tânără, dar experimentată bine în ciuda vârstei, cu buze senzuale şi un decolteu ameţitor pe care nu se fereşte să-l afişeze în fotografii ori de câte ori are ocazia, iar partea financiară asigurată de tătic nu este nici ea deloc de neglijat! (Gabriel Niculescu)


 

Citește și...