Fostul pilot de curse Daniel Onoriu, plasat în arest la domiciliu!

Publicat: 09/04/2017 | 09:16
Fostul pilot de curse Daniel Onoriu, plasat în arest la domiciliu!

Daniel Onoriu a recunoscut în faţa poliţiştilor că, în 26 martie, a dat foc la maşina fostei sale iubite. Onoriu a fost audiat sâmbătă la Secţia 2 Poliţie, iar apoi a fost dus la locul faptei pentru reconstituire. Ulterior, el a fost reţinut, iar apoi plasat în arest la domiciliu.

UPDATE: ”Mulţumesc omului care mi-a făcut această poză, un om minunat, prieten cu mine la bine şi la greu o viaţă, iar eu am abandonat-o când ne era mai frumos şi nu merita asta, chiar dacă regret acum nu mai pot schimba nimic din păcate. Vă rog să mă iertaţi pentru tot prieteni dragi, ştiu că v-am dezămagit, dar… ”, a fost mesajul pe care Daniel Onoriu l-a transmis după ce a instanţa a decis să fie arestat la domiciliu.

Judecătoria Sectorului 1 a decis, duminică, plasarea în arest la domiciliu a fostului pilot de curse Daniel Onoriu, în dosarul privind incendierea maşinii fostei sale iubite, în care este acuzat de infracţiunea de distrugere care poate pune în pericol persoane. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis astfel propunerea de arestare la domiciliu formulată de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, după ce poliţiştii l-au reţinut sâmbătă pe Daniel Onoriu.

Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul Onoriu Daniel Cătălin, pe o durată de 30 de zile, de la data de 09.04.2017 până la data de 08.05.2017, inclusiv. În baza art. 221 alin. (1) Cod procedură penală, impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din Bucureşti (…) fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza”, se arată în decizia instanţei.

Pe durata arestului la domiciliu, Daniel Onoriu este obligat să se prezinte în faţa anchetatorilor şi a instanţei de fiecare dată când este chemat. Daniel Onoriu are interdicţie de a comunica cu fosta sa iubită sau cu membrii familiei acesteia, precum şi cu martorii din dosar. Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

Simona Chiţac, fosta iubită a lui Onoriu, care a făcut plângere iniţial împotriva lui, nu a vrut să comenteze reţinerea acestuia.

Citește și...