Fostul şef de la „Domeniile Statului” iubeşte cu năbădăi: a tras-o de păr în mall!

Publicat: 09/01/2017 | 00:00

Radu Mihai Cristescu, membru important al PMP şi prieten al Elenei Udrea, a avut un traseu cel puţin interesant în lumea politică: a condus Agenţia Domeniilor Statului, apoi a fost propus de partid pentru postul de primar al sectorului 2 din Bucureşti, însă realizările profesionale au fost depăşite de multă vreme de cele din... dormitor! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Cunoscut ca un adevărat “leu” atunci când vine vorba de momentele de pasiune, Radu Cristescu a făcut ravagii printre doamne, însă povestea de amor cu nimeni alta decât fosta soţie a generalului SRI Viorel Stanca a fost cea care stârnit cele mai multe valuri în lumea politică, dar şi prin presă. Cei de la ancheteonline.ro au publicat mai multe detalii picante despre relaţia dintre Cristescu şi Veronica Elena Stanca, cea care deţine o avere impresionantă, apărând in topul Forbes cu o avere estimată la aproape 9 milioane de euro, afirmând că bărbatul s-a folosit de banii şi influenţa iubitei pentru a-şi asigura un traseu mai facil prin lumea politică.

Politicianul nu se fereşte să aplice în public
Politicianul nu se fereşte să aplice în public „metodele” preferate în… dormitor!

De asemenea, s-ar părea că acestea nu sunt singurele scandaluri sexuale în care a fost implicat Radu Cristescu, fiindcă s-a spus despre el într-o perioadă, prin presă, cum că ar fi un bărbat cu obiceiuri sexuale cel puţin atipice, care ar implica satisfacerea prin celebrele… “duşuri aurii” oferite de partenerele de amor! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe politician în compania noii sale iubite, o blondină tinerică, iar gesturile acestuia demonstrează încă o dată că îi place să fie cel care domină. Nu ştim dacă domnişoara îi aplică acelaşi tratament în pat, însă ce se poate observa cu uşurinţă este că şi ei îi place să aibă un partener mai… pasional, fiindcă atunci când Radu Cristescu o trage subtil, dar ferm de păr, nu dă semne că ar fi deranjată, ba chiar dimpotrivă.

Cei doi îndrăgostiţi s-au răsfăţat cu o plimbare prin mall, iar Radu Cristescu a aşteptat cuminte ca blondina să iasă de prin magazine. La un moment dat, pare că o “ceartă”, dar face asta cu zâmbetul pe buze, semn că este doar o tachinare între iubiţi, pentru ca la final să se răsfeţe cu o îngheţată binemeritată, aşteptând probabil să ajungă cât mai rapid acasă pentru a aplica “pedeapsa” din dormitor, anunţată în momentul în care şi-a tras iubita de păr. Chiar dacă nu mai este şeful ADS şi nici scaunul de primar nu l-a câştigat, Radu Cristescu pare să fie totuşi un bărbat împlinit, nefiind deranjat de micile eşecuri din politică, atâta vreme cât este “leu” în dormitor!

Citește și...