Fostul soţ al Malvinei Cervenschi şi-a refăcut viaţa! O ţine departe de ochii curioşilor, dar noi avem imaginile!

Publicat: 31/01/2017 | 13:49

Bogdan Cervenshi, fostul soţ al Malvinei Cervenschi, iubeşte din nou! După mariajul eşuat cu prezentatoarea TVR şi relaţia cu actuala iubită a lui Dani Oţil, afaceristul a mers mai departe şi şi-a refăcut viaţa alături de o şatenă pe care o ţine ascunsă bine.

Bogdan Cervenschi este proprietarul unui lanţ de cluburi de cabaret şi fostul soţ al Malvinei Cervenschi, împreună cu care a fost căsătorit în perioada 2006-2011. Afaceristul şi ştirista TVR au divorţat în 2011, iar acesta a început o poveste de dragoste cu Ioana Ureţu, actuala iubită a lui Dani Oţil.  Povestea de iubire dintre Cervenschi şi Ureţu se pare că s-a destrămat după ceva ani, iar bruneta a fost înlocuită în viaţa afaceristului cu o altă femeie, Andreea, pe care preferă să o ţină departe de ochii presei.

Statornic în amor, fostul soţ al Malvinei Cervenshi a fost surprins de Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, în timp ce-şi conducea iubita acasă, după o noapte petrecută în club. Bogdan Cervenshi şi iubita au ieşit în faţa localului şi au aşteptat preţ de câteva minute, timp în care au vorbit, iar el a butonat preocupat telefonul. La un moment dat, tânăra a fost cuprinsă şi ea de telefonul iubitului şi nu şi-a putut ”adormi” instinctele şi a aruncat un ochi la conversaţia acestuia, după care au plecat semn că aşteptarea lor a luat sfârşit.
Tip discret, Bogdan Cervenschi îşi mai bucură din când în când prietenii cu fotografii în care apare alături de femeia lui, de care se pare că este extrem de îndrăgostit. Atât în imaginile surprinse de Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, cât şi cele făcute publice chiar de afacerist, noua parteneră de viaţă a acestuia se pare că preferă naturaleţea, fără să facă exces la trucurile folosite de femei precum machiajul sau coafurile perfecte.