Fostul soţ al Oanei Cuzino s-a dat de gol la o terasă. Tania Budi a ”divorţat” de iubitul milionar?!

Publicat: 14/10/2017 | 00:00

Cunoscut om de afaceri, fostul soţ al Oanei Cuzino pare că nu-şi mai găseşte liniştea de la divorţul de prezentatoarea Pro TV. Ultima lui idilă a fost cu actriţa Tania Budi, relaţie dezvăluită, AICIîn premieră, de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România. Idila pare să nu mai fie, însă, de actualitate, pentru că Yoav Stern şi-a petrecut una din după-amiezele trecute în compania unei brunete! (CITEŞTE ŞI: Ca sa le intre în graţii copiilor, părinţii divorţaţi fac orice! Fiica Oanei Cuzino conduce barca fără carnet)

Yoav Stern şi Tania Budi, poate cel mai surprinzător cuplu al verii trecute, şi-au făcut apariţia pe litoral în ipostaze adolescentine, ţinându-se de mână, fără să facă economie de gesturi de tandreţe. Relaţia lor s-a dezvoltat la acea vreme la LOFT, în jurul unor sticle grandioase de Armand de Brignac. De atunci au trecut câteva luni şi e posibil ca îndrăgostiţii să fi luat o pauză, temporară sau chiar permanentă.

Cel puţin aşa reiese din imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, în care apar fostul soţ al Oanei Cuzino alături de o brunetă. Milionarul şi-a scos noua cucerire la o terasă în nordul Capitalei, şi, cum stau ei doi la masă, chimia e evidentă, pentru că privirile pe furiş aruncate unul altuia nu prea par să mintă. Bruneta e numai zâmbet, semn că se simte foarte bine în compania omului de afaceri, iar Yoav Stern pare să fi uitat de tot de Tania Budi, ceea ce duce la o ipoteză firească a despărţirii! (VEZI ŞI: Prezentatoarea TV a pierdut-o la partaj. Probabil e cel mai frumos palat de pe lac! Imagini exclusive cu super-proprietatea fostului soţ milionar al… vedetei PRO TV!)

Bruneta s-a simţit minunat în compania fostului soţ  al Oanei Cuzino
Bruneta s-a simţit minunat în compania fostului soţ al Oanei Cuzino

Şi-a căpătat reputaţia unui cuceritor

Nu este de mirare, pentru că de la divorţul de Oana Cuzino, acum, mai bine de trei ani, afaceristul de origine israeliană şi-a căpătat reputaţia unui cuceritor. A avut o relaţie îndelungată cu Cătălina, o doamnă experimentată, mai apropiată de vârstă de el, iar apoi a început să scadă limita, orientându-se către alte domnişoare cu care obişnuia chiar să iasă în cluburi. Cu Ioana Petrea a fost la concertul cunoscutei artiste Sia, iar apoi a venit momentul când s-a orientat către Tania Budi…. care se pare că nu a fost ultima cucerire a lui Yoav Stern! (NU RATA, AICI: Fostul soţ al Oanei Cuzino a slăbit 50 kg şi a ieşit la ”vânătoare”. A pipăit o bruneţică în LOFT!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...