Fotbalistul care joacă în Serie A a facut un mega-chef la Iaşi. Super-nuntă în fotbalul românesc, cu 500 de invitaţi + Adi Minune şi Loredana

Publicat: 18/06/2017 | 19:30

Una dintre tinerele speranţe ale fotbalului românesc, Ştefan Popescu, jucător al echipei Modena din Italia, s-a căsătorit sâmbătă cu o frumoasă tânără din Iaşi. Ştefan şi soţia sa, Ioana, au avut peste 500 de invitaţi la nuntă, atmosfera fiind încinsă până spre dimineaţă de Adi Minune şi trupa lui, dar şi de Loredana. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are imagini incendiare de la super-eveniment. (VEZI ŞI: EXCLUSIV! Primele imagini de la nunta lui Mihai Bobonete din Vama Veche)

Mâncăruri alese pe sprânceană, un decor de vis şi muzică de petrecere până în zori. De asta au avut parte cei care au participat la nunta fotbalistului român Ştefan Popescu. Sportivul joacă de mai mulţi ani în Italia, iar în trecut a fost coleg şi cu Adi Mutu. Popescu s-a căsătorit la Primărie cu iubita sa, Ioana, încă din 2016, însă a aşteptat un an până la marea petrecere. (CITEŞTE ŞI: OANA ROMAN a îmbrăcat o rochie albă ca de mireasă când a sărbătorit trei ani de la nunta cu MARIUS ELISEI)

Nunta a fost organizată la cort, la unul dintre cele mai de lux localuri din Iaşi, printre invitaţi numărându-se oameni de afaceri, politicieni sau sportivi. „Au fost prezenţi mai mulţi dezvoltatori imobiliari din Iaşi, dar şi colegi de-ai lui Ştefan. A fost un eveniment frumos. Muzica a fost la înălţime”, a spus un participant la nuntă, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Fotbalistul este fiul unui cunoscut antreprenor din Iaşi, Ştefan Popescu senior, afacerist ce se ocupă cu ridicarea mai multor complexe imobiliare din Iaşi. Juniorul Ştefan Popescu a început fotbalul la vârsta de opt ani, atunci când tatăl său l-a înscris la un club privat din Iaşi. (VEZI ŞI: Se anunţă cea mai mare nuntă din lumea lăutarilor. ”Împărăteasa” îşi însoară fiul!)

În 2007, pe când avea 14 ani, a fost remarcat de Emeric Jenei şi a ajuns la Şcoala de fotbal Gică Popescu. În 2009, a participat cu Naţionala U17 a României la un turneu în Italia, unde a dat probe şi ulterior a semnat cu AS Roma. Înainte de a ajunge la Modena, a jucat la Cesena, în Serie A, unde a fost coleg cu Adi Mutu. (CITEŞTE AICI: Fosta prezentatoare TV a îmbrăcat rochia de mireasă, dar… Se plictisesc în doi!)

CRISTI SANDU

Citește și...