FOTO | Adelina Pestrițu, apariție incendiară pe plaja din Mamaia! Bruneta a atras toate privirile!

Publicat: 08/07/2020 | 10:27

Adelina Pestrițu a atras toate privirile pe plaja din Mamaia, după ce a avut o apariție incendiară la malul mării. 

La fel ca mulți români, vedeta a profitat de relaxarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus și a dat o fugă până pe litoral. 

Alături de soțul ei, Adelina a mers la plajă, unde a atras toate privirile. Pestrițu a postat pe Instagram o imagine alături de soțul ei, însoțită de mesajul „Drumurile noastre ne aduc mereu in locul in care Virgil m-a cerut in casatorie💍 #husbandandwife”. 

Costumul de baie se mula perfect pe bustul său generos

Bronzată, vedeta a ales un costum întreg, negru, care se mula cât se poate de fericit pe formele sale voluptuoase, în special în zona bustului. Bineințeles, fanii săi au apreciat fotografia, cât și mesajul special care o însoțea.

De puțină vreme, Adelina și soțul ei s-au mutat în casă nouă

„Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuință n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușă. În persoană. Și a fost și al naibii de decis. Astfel am fost “obligați” practic s-o luam din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuință. De data aceasta o casă pe pământ așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formula actuala, poate…”, a spus Pestrițu. 

Bruneta a ales casa în care se va muta în timp record, de doar două ore și jumătate: „Și nu degeaba cred eu în energia oamenilor și a locurilor. În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era “full options” evident că nici eu n-am făcut excepție de la regula și am intervenit cu “mici modificări”. Atât de mici încăt am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni. Așa sunt femeile, nu vă mirați. N-o sa ne înțelegeți niciodată :))) #joke”.