FOTO / Anda Călin, ai fost cerută de soţie de Liviu Vârciu?! Dovada că cei doi s-ar fi logodit în mare secret

Publicat: 25/10/2017 | 12:43

Anda Călin şi Liviu Vârciu au motiv de bucurie azi. Mica lor prinţesă împlineşte o lună de când s-a născut. În urmă cu câteva ore, iubita prezentatorului Tv a stârnit controverse, după ce s-a filmat cu fiica ei la piept, iar în imagini apare un detaliu important. Iar acum mulţi dintre fanii cuplului se întreabă dacă nu cumva cei doi s-ar fi logodit în mare secret, aşa cum de altfel şi-au început şi povestea de iubire.

La nici un an de când a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea că va deveni tătic pentru a doua oară, deşi nimeni nu ştia că ar avea o iubită, Liviu Vârciu e din nou în centrul atenţiei. Asta după ce recent, Anda Călin s-a filmat cu fiica ei în braţe, iar pe inelarul de la mâna dreaptă purta un superb inel. Mulţi dintre cei care au văzut înregistrarea se întreabă dacă nu cumva prezentatorul TV s-a decis să facă următorul pas în relaţie şi să o ceară de soţie pe mama fetiţei sale.

Anda Călin a devenit în urmă cu o lună mamă pentru prima datp. Micuţa Anastasia Maria are o surioară mai mare vitregă, pe Carmina. Liviu Vârciu e tare fericit că a devenit tătic de fetiţă, iar în cadrul unui interviu acordat luna trecută a declarat că vrea să facă şi un băiat.

Citește și...