FOTO / Andreea Bălan, din nou în vacanţă cu Ella. Ce animal a călărit artista în destinaţia exotică pe care a ales-o cu soţul ei

Publicat: 06/11/2017 | 15:29

Toamna aceasta se numără vacanţele în trei în familia Andreei Bălan şi a lui George Burcea. Ei au părăsit din nou România, iar de data aceasta au ales o destinaţie de vacanţă exotică pentru Ella. Artista i-a filmat pe fiica şi soţul său în ipostaze emoţionante, iar clipul face furori pe internet.

Andreea Bălan şi George Burcea şi-au dus fetiţa în Cipru. Ajunsă acolo, talentata cântăreaţă a avut parte de o experienţă unică: s-a plimbat pe un măgar, iar din imaginile făcute publice se observă că s-a simţit foarte bine.

Salut, fată frumoasă! Vă doresc vacanţă plăcută şi să petreceţi cele mai minunate clipe alături de tati şi micuţa Ella, am urmărit filmuleţele de pe insta şi sunt superbe„, „Din nou în vacanţă, sa te bucuri alături de Ella, distracţie maximă!” , „Superb acolo! Şi noi am fost în luna de mieresunt doar trei dintre comentariile pe care le-a primit Andreea pe pagina ei de Facebook.

George Burcea a făcut publică o înregistrare cu fiica sa alături de care apare în ipostaze emoţionante.

 

#MyEllaMaya

A post shared by G E O R G E B U R C E A (@george_burcea) on