FOTO / Bianca Rus şi-a tăiat stomacul! Cum arată artista la o săptămână după operaţia dificilă, dar şi câte kilograme a slăbit: „Mi-e frică rău de tot”

Publicat: 08/02/2018 | 15:50

Cu trei luni înainte să aibă loc cununia civilă, Bianca Rus a ajuns pe masa de operaţie, unde o echipă de medici i-au făcut o operaţie de micşorare a stomacului. Înainte să i se facă intervenţia chirurgicală, artista care a pierdut lupta cu kilogramele a început să plângă de frică. În cadrul interviului oferit azi, într-o emisiune TV, cântăreaţa a dezvăluit câte kilograme a slăbit la o săptămână după ce şi-a tăiat stomacul.

„Da, sunt cea mai pregătită. Am venit cu prietena mea, cu mama şi cu iubitul meu. (….). Am venit cu un bagaj special: prosop cu paiete, farduri, papuci cu blăniţă”, a spus artista în cadrul unui interviu acordat la „Teo Show”.

Bianca Rus s-a decis să îşi taie stomacul şi nu să îşi pună balon, aşa cum declarase în urmă cu câteva zile, după ce a vorbit despre ce presupune intervenţia de micşorare a stomacului cu Teo Trandafir.

„Mi-e frică rău de tot!”, a spus cântăreaţa cu lacrimi în ochi.

Mama Biancăi Rus a venit să o încurajeze, dar amândouă au început să plângă în hohote. Înainte de operaţie, artista a primit câteva sfaturi esenş

„«În mai mă căsătoresc la starea civilă, iar în septembrie fac nunta.» Asta trebuie să gândeşti”, a spus mama Biancăi Rus.

„Nu a fost niciun fel de incident, totul a fost ok. Nu o puteţi veni acum, pentru că e la reanimare, dar, după ce urinează, va fi adusă în salon şi o puteţi vedea”, a spus medicul care a operat-o pe Bianca Rus.

Artista a fost externată la două zile de la intervenţia chirurgicală. Invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, vedeta a povestit cum s-a simţit înainte şi după operaţia de micşorare a stomacului.

„Vreau să vă spun că atât de frică mi-a fost, chiar dacă i-am avut alături pe mama, logodnicul meu, socrul meu, soacra mea. Am avut un doctor super, o clinică unde am fost ca la . Dacă nu eraţi dumneavoastră (n.r.: Teo Trandafir), nu mi-aş fi făcut operaţia de micşorare de stomac, cred că îmi puneam balon şi nu ştiu ce făceam. (…). M-am trezit la 30 de minute după operaţie, eram speriată şi mă întrebam de ce sunt singură”, a  povestit artista.

În prima săptămână de când şi-a tăiat stomacul, Bianca Rus a slăbit şase kilograme şi ţine un regim strict.

„O să vezi că va fi bine după ce vei ţine dieta de după operaţie”, a încurajat-o prezentatoarea TV.

Citește și...