FOTO / Bombă în Regatul Unit! Un fotbalist celebru apare într-un filmuleţ erotic alături de soţia lui! Ea câştigă 6 lire sterline pe minut!

Publicat: 10/02/2018 | 21:17

Bombă în Regatul Unit! Un fotbalist celebru apare într-un filmuleţ erotic, alături de soţia sa! Este vorba de Jermaine Pennant, care are acum 35 de ani şi joacă la Billericay Town, o echipă engleză de amatori.

 

Alături de soţie, modelul Alice Goodwin (32 de ani). Partidele de sex au apărut pe un site porno şi cei care vor să vadă plătesc 6 lire sterline (6,8 euro) pe minut.

„E şocant să vezi cât de rău a ajuns Pennant”, a spus un apropiat al fotbalistului.

Pennant, în vârstă de 35 de ani, a fost identificat că a participat la videoclipurile online după tatuajul de pe mâna dreaptă.

Un client a spus: „Ştiam că era soţia lui, dar nu m-am aşteptat să-l văd implicat şi pe el. Acest tip a jucat în Premier League şi chiar în finala Ligii Campionilor. Poate că dacă ar fi făcut acelaşi efort în sportul său, nu ar fi în această situaţie!”

Pennant s-a căsătorit cu Alice în 2014, renunţând la logodnica lui Lara Murphy, mama fiului său. Alice este cunoscută pentru munca sa de webcam şi pe unele site-uri.

Pe BabestationCams, Alice spune: „Te rog, trimite-mi mesajul cu data şi ora în care ai vrea să devii obraznic cu mine!”

Pennant a spus că nu ştie nimic despre film.

În 2007, Jermaine Pennant avea 24 de ani şi era integralist la Liverpool în ultimul act al Ligii Campionilor, pierdut cu 2-1 la Atena în faţa lui AC Milan.

Pennant a jucat de-a lungul carierei pentru Notts County, Arsenal, Watford, Leeds United, Birmingham, Liverpool, Porsmouth, Zaragoza, Stoke City, Wolverhampton, Pune City şi Wigan Athletic.

 

Citește și...