FOTO / Carmen Minune, în vacanţă cu toată familia. Cine îi ţine companie iubitului vedetei când ea nu este lângă el

Publicat: 30/11/2017 | 15:46

Karmen profită din plin de vacanţa prelungită din acest an venită odată cu Sfântul Andrei şi 1 decembrie, care au picat exact înainte de weekend. Artista şi-a făcut încă de ieri bagajele şi a mers la munte împreună cu iubitul şi toată familia sa. Distracţia a început încă de la primele ore ale dimineţii, iar în una dintre pozele pe care le-a împărtăşit fanilor se observă cine se bucură de atenţia lui Bogdan Daragiu atunci când ea nu este în apropiere.

Fata cea mare a lui Adi Minune se distrează de minune la munte, unde deja s-a aşternut un strat grozav pentru cei pasionaţi de sporturile de iarnă. Karmen e însoţită de iubitul său, regizorul Bogdan Daragiu, dar şi familia ei. Dimineaţa a început pentru toţi cu un mic dejun sănătos şi o cafea aromată într-un cadru de poveste.

Într-una dintre fotografiile urcate pe internet, Carmen Minune a dezvăluit cine se bucură de atenţia partenerului ei atunci când nu este lângă el: mezinul familiei: Adrian. Pe imagine, artista a scris mesajul: „Love my boyz” care se traduce prin „Îmi iubesc băieţii”. În urmă cu câteva minute, cu toţii au ieşit la zăpadă afară şi au început să se bată bu bulgări de nea.

Adrian Minune este csătorit de mai bine de 20 de ani cu Cati, împreună cu care are trei copii: Carmen, Adriana şi Adrian.

 

Citește și...