FOTO / Carnagiul din Suceava, FILMAT de o cameră de supraveghere. Avem filmul ultimelor clipe din viaţa celor cinci tineri care au pierit în maşina morţii

Publicat: 04/11/2017 | 14:57

La mai bine de trei zile de la accidentul înfiorător din judeţul Suceava au apărut imaginile surprinse cu câteva secunde înainte ca şoferul de 26 de ani să ia în mormânt cu el alţi patru prieteni, printre care era şi o fată. La câţiva metri de locul tragediei este o benzinărie, iar camerele de supraveghere au surprins atât momentul în care maşina condusă de Ciprian Năsăudeanu a trecut prin dreptul ei cu o viteză foarte mare, dar şi clipa în care s-a ciocnit de camion şi a luat foc.

Carnagiul petrecut cu aproape trei ore înainte de ivirea zorilor s-a produs pe drumul naţional 17, la intrarea în localitatea Ilişeşti dinspre Suceava. În imaginile surprinse de prima cameră de supraveghere a benzinăriei aflate în zonă se observă cum bolidul condus de Cirprian Năsăudeanu trece cu o viteză extrem de mare, mult peste 100 de km/h. Autorităţile au declarat că ar fi avut 180 de km/h în momentul în care a făcut accident.

Iar în imaginile surprinse de a doua cameră de supraveghere se observă cu maşina în care erau cei cinci tineri trece ca o ghiulea pe lângă o dubiţă, dar, pentru că şoferul a apăsat pedala de acceleraţie până la podea, el nu a mai putut controla bolidul în curbă şi a intrat pe contrasens.

După cum puteţi vedea în fotografia de mai jos, apare o lumină foarte puternică la scurt timp după ce bolidul nu se mai vede, iar aceasta e dovada clară că se ciocnise decamionul care era pe contrasens şi a luat foc. În urma acestui impact, autoturismul a lovit o altă maşină, după ce şoferul trăsese repede pe dreapta.

Sursa foto: monitorulsv.ro
Sursa foto: monitorulsv.ro

Accidentul care a îndoliat mai multe familii s-a produs în dimineaţa zilei de 1 noiembrie, în jurul orei 03:30

Tinerii se întorceau spre case de la o petrecere de Halloween, iar în curba de la intrarea în Ilişeşti dinspre Suceava, Ciprian Năsădeanu, tânărul de 24 aflat la volan, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cum nu a reuşit să redreseze maşina, el a ajuns pe contrasens, unde a lovit mai întâi un autocamion, după care a fost aruncat într-un alt autoturism, care era parcat. Şoferul a observat că celălalt conducător auto avea viteză şi a tras pe dreapta. În urma acestui impact, autoturismul în care erau cei cinci tineri s-a răsturnat pe şosea, iar flăcările care s-au aprins au învăluit întreaga maşină.  

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani au ars în urma acestei tragedii. Legiştii au stabilit că cei doi fraţi, Beniamin şi Emanuel, au murit înainte ca flăcările să le mistuie trupurile. Ei aveau răni extrem de grave.

Citește și...