FOTO / Cătălin Crişan, pe aceeaşi scenă cu fata cea mare: „Fără ea, mă descurcam foarte greu”. Se iubeşte cu o femeie mai tânără cu 15 ani

Publicat: 11/10/2017 | 15:54

Daria, fata cea mare a lui Cătălin Crişan, calcă pe urmele tatălui său. Frumoasa adolescentă de 17 ani a cântat săptămâna trecută alături de artist în cadrul unui spectacol care a avut loc la Sala Palatului. Cântăreţul e tare mândru de fiica sa şi a spus că există cineva alături de el, deşi în dragoste nu i-a mers mereu bine.

În cadrul unui interviu oferit recent, Cătălin Crişan a mărturisit că nu s-ar fi descurcat la concertul de la Sala Palatului fără ajutorul fiicei sale, Daria.

„Am avut foarte multe emoţii şi acolo, dar şi acum. Mi-am dorit de mult să cânt cu Daria. (…). După ce a cântat piesa ei, au venit, s-au ridicat în picioare şi au aplaudat-o. (…). Daria a fost pe scenă pentru că merită, cântă extraordinar. Fără ea cred că mă descurcam foarte, foarte greu. Am avut multe emoţii. (…). Două divorţuri, o căsătorie (…)”, a declarat Cătălin Crişan la o emisiune TV.

În vârstă de 49 de ani, artistul a spus că se iubeşte cu o femeie care e mai tânără decât el cu 15 ani. Cătălin Crişan nu a oferit multe detalii despre femeia care îl face fericit, dar a dezvăluit că o cheamă Monica.

„Am o prietenă pe care o iubesc foarte mult, de doi ani şi jumătate. E un om minunat care mă ajută foarte mult, a făcut vreo trei facultăţi. (…). Ne înţelegem foarte bine, o cheamă Monica.”, a mai povestit Cătălin Crişan.

Citește și...