FOTO / Cătălin Măruţă, mărturisiri emoţionante după moartea unei persoane dragi: „L-am pierdut…”

Publicat: 12/10/2017 | 16:39

Chinuit de amintirea unei persoane foarte apropiată, care a murit de curând, Cătălin Măruţă a cedat şi a făcut câteva dezvăluiri emoţionante despre aceasta. Momentele s-au petrecut în cadrul ediţiei de azi a emisiunii "La Măruţă", la scurt timp după ce Tinu Vereşezan a păşit în platoul de televiziune.

 

Deşi au trecut aproape patru luni de când şi-a pierdut ultimul bunic, prezentatorul Cătălin Măruţă pare că încă nu a trecut peste moartea unuia dintre cei mai importanţi oameni din viaţa lui. În timp ce-l avea invitat pe Tinu Vereşezan, artistul căruia i-a murit recent bunica, moderatorul TV a început să povestească despre bunicul lui.

„Băiatul are 14 ani, e sufletul meu. Da, mai ieşeam cu el la mişcare. El a făcut fotbal, dar s-a lăsat, acum face tenis de masă. (…). Da, singura bunică, femeia care m-a crescut, care mi-a dat cei şapte ani de acasă, care îmi dădea lapte direct de la vacă. (…). La două-trei zile o visez.”, a declarat Tinu Vereşezan în cadrul unei emisiuni.

Răscolit de povestea tristă a artistului, prezentatorul TV a rememorat momentele în care ultimul bunic care mai era în viaţă a plecat din această lume. Mărturisirile le-a făcut cu multă emoţie în glas.

„(…).Ştiu ce înseamnă, pentru că la jumătatea lunii iunie, l-am pierdut şi eu pe bunicul meu, era singurul bunic pe care-l mai aveam. La mine, bunică-miu, când începea emisiunea, se uita la mine, nu mai făcea nimic.”, a spus Cătălin Măruţă în cadrul emisiunii pe care o prezintă la PRO TV.

Citește și...