FOTO / Cătălin Moroşanu, prima apariţie la TV, după ce a petrecut în club alături de „bomba-talentată”: „Da, mă duc să fac ravagii”

Publicat: 06/11/2017 | 16:33

Cătălin Moroşanu a venit azi într-un platou de televiziune, după ce în urmă cu două nopţi a petrecut într-un club de fiţe alături de o altă femeie. Soţia luptătorului de K1 nu era alături de ei, după cum v-a arătat în exclusivitate CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România. "Moartea din Carpaţi" a vorbit despre comportamentul său din club.

Întrebat de Cătălin Măruţă despre noaptea petrecută în club weekendul trecut, Cătălin Moroşanu nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu bruneta care a încins atmosfera cu mişcările ei. Sportivul a mărturisit însă că el nu merge niciodată la club cu maşina personală, pentru că nu se urcă la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. De asemenea, „Moartea din Carpaţi” a spus că nu s-a bătut vreodată pe stradă sau în club.

Niciodată, niciodată, eu dacă merg la club, merg cu taxi-ul, nu cu maşina. Nu, pe bune, sunt tot felul de oameni acolo, se mai îmbată, eu nu sunt stilul să spun: «cine sunt eu aici». Ei da, mă duc să fac ravagii. De 12 ani de când sunt luptător nu m-am bătut pe stradă sau într-un club, pentru că eu sunt cu bun simţ. (…). Eu nu m-am gândit niciodată că o să devinvedetă. (…), a povestit Cătălin Moroşanu în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

Sportivul a dezvălui tce a făcut cu primii bani pe care i-a câştigat la începuturile sale… ca persoană publică. El i-a mărturisit lui Cătălin Măruţă că se ruşina să meargă cu tramvaiul, pentru că deja devenise cunoscut, aşa că atunci când a obţinut o sumă frumuşică de bani şi-a cumpărat un bolid. Toate astea deşi nu avea permis şi, la un moment dat, nu îşi permitea nici să bage benzină.

„Mergeam pe jos pentru că ajunsesem vedetă prea devreme şi ce spunea lumea: «Ia uite-l pe Moroşanu în tramvai». (…) Ce face parvenitul?  Mi-am luat o maşină (n.r.: din primii bani ca vedetă). Stăteam în cămin, mi-am luat maşina în rate şi nu aveam nici permis. Nu avem nici bani de motorină. Îmi dădea tata de la el, venea cu canistra şi îmi băga cu furtunul. Da, nu aveam permis, stăteam în dreapta”, a mai povestit luptătorul de K1 amuzat.

Pe 26 ianuarie, Cătălin Moroşanu va lupta în Statele Unite.

Citește și...