FOTO / Ce mult s-a schimbat de când a devenit mamă! Soţia lui Marius Moga, apariţie la TV după o lungă absenţă: „Urmează o fetiţă”

Publicat: 11/10/2017 | 12:17

Fiica lui Marius Moga cu Bianca a împlinit recent doi anişori. De ziua ei, micuţa a avut parte de o petrecere frumoasă. Invitată la o emisiune TV, soţia celebrului artist a surprins pe toată lumea. Deşi nu a scăpat de kilogramele în plus, ea era într-o formă foarte bună. În plus, Bianca Lăpuşe a făcut mărturisiri emoţionante despre cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit mămică şi a dezvăluit o surpriză.

În cadrul interviului, Bianca a recunoscut că i-a fost foarte greu în rolul de mamă, dar că odată cu fiica ei ea îşi educă personalitatea. Soţia lui Marius Moga a mărturisit că e o mămică exigentă şi că îi explică micuţei sale lucrurile la fel cum o face atunci când vorbeşte cu un adult.

De ieri, Maria doarme la creşă. (…). Pentru mine trebuie să recunosc că e greu, dar am încercat să privesc altfel lucrurile. (…). Am sărbătorit-o în familie, cu puţini prieteni. (…). La început când cunoaşte pe cineva e puţin reticentă, dar ulterior e foarte ok. Într-adevăr a primit peşte şi broccoli, dar e înnebunită după peşte. Cred că cea mai mare descoperire de când există fetiţa e aceea că m-am descoperit pe mine. (…). Mi-am dat seama cum trebuie să o educ, când o educ pe ea, vreau să o transform într-un om frumos şi îmi dau seama că mă educ şi pe mine. E foarte exemplul părinţilor, imită tot. Tăticul e foarte implicat, el e doza, pata aia de culoare. (…). Am nişte reguli foarte clare de la care nu mă abat.”, a spus Bianca Lăpuşe în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

Bianca şi Marius Moga vor să îşi ducă fetiţa la înot, pentru că îi place mult apa. La un moment dat, vedeta a spus că primul cuvânt rostit de Maria a fost „tati”. Iar Adela Popescu i-a dezvăluit ce spune tradiţia despre acest lucru, respectiv că va urma o surioară pentru frumoasa fiică a celor doi soţi. Bianca Lăpuşe a mărturisit că abia aşteaptă, pentru că ea şi Marius Moga îşi mai doresc copii.

„Înseamnă că urmează o fetiţă, aşa se zice”, a reacţionat Adela Popescu.

„Pe noi nu ne deranjează, vrem mai mulţi. Asta înseamnă doi, trei, depinde cum e viaţa.”, a spus soţia lui Marius Moga.

Bianca este cu 12 ani mai tânără decât soţul ei, Marius Moga.

Citește și...