FOTO / De ziua lui, Marian Râlea face surprize! Actriţa de suflet care l-a sunat prima ca să-i spună: „La mulţi ani”

Publicat: 20/12/2017 | 14:40

Îndrăgitul actor Marian Râlea, ”Magicianul” care ne-a adus bucuria în copilărie şi pe care telespectatorii îl vor putea vedea în curând în serialul ”Fructul Oprit” difuzat de Antena 1,  împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 60 de ani.

Actorul îşi sărbătoreşte ziua de naştere într-un mod cu totul inedit. El este ajutorul lui Moş Crăciun şi împarte cadouri copiilor din mai multe grădiniţe.

”Sunt actor şi actorii nu prea au zi de naştere, nici sâmbete şi duminici. Dar este meseria pe care o iubesc. De ziua mea, sunt ajutorul Moşului şi mă aşteaptă copiii din mai multe grădiniţe să le duc daruri. Şi eu mă bucur foarte mult să le pot face o bucurie copiilor. M-a sunat foarte multă lume. Mi-au urat multă sănătate şi am glumit pe seama faptului că am înviat acum”, spune îndrăgitul actor, care mărturiseşte că şi în Ajunul Crăciunului va fi ajutorul Moşului pentru copii prietenilor, iar de Crăciun va merge la Braşov, locul în care el însuşi a copilărit.

Marian Râlea este implicat în acest moment într-un proiect pe care-l consideră a fi unul de suflet. El face parte din distribuţia de excepţie a serialului “Fructul oprit”, care va fi lansat în curând la Antena 1. Marian Râlea formează un cuplu cu Adriana Trandafir şi îşi completează paleta de roluri cu unul de oltean care vede mereu partea plină a paharului indiferent de greutăţi.

 Invitat la o emisisiune TV, actorul a mărturisit că va merge la patru grădiniţe ca să le ofere daruri prichindeilor.

„Este o zi obişnuită, ca orice actor sunt ajutorul lui Moş Crăciun. Mi-am pregătit bomboanele pentru copii şi o să merg să împart cadouri în patru grădiniţe. Întotdeauna mi-a plăcut să fac bucurii, să dăruiesc copiilor.”, a spus Marian Râlea în cadrul unei emisiuni TV.

Dana Rogoz, actriţa care are un respect uriaş pentru celebrul magician, a fost prima care l-a sunat ca să îi spună „La mulţi ani”, alături de alte urări frumoase.

Citeşte şi: Dana Rogoz, reacţie vehementă după ce s-a scris că Marian Râlea a murit

„Dana Rogoz m-a sunat prima, am vorbit dimineaţă cu ea şi mi-a urat să îi fie bine. M-am bucurat că m-a sunat”, a mărturisit actorul.

Vă reamintim că ieri, cu o zi înainte de aniversarea sa, actorul magician a fost subiectul unei ştiri false care informa că Marian Râlea a murit. La scurt timp după ce această alarmă falsă, el a oferit declaraţii publice.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Marian Râlea, după gafa făcută de un post de ştiri care i-a anunţat moartea: „M-au sunat prietenii…”

În această dimineaţă, actorul a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook. Acesta este, de fapt, o scrisoare adresată lui Moş Crăciun, care a strâns sute de like-uri.

Citește și...