FOTO / Declaraţii de ULTIMĂ ORĂ făcute de fosta logodnică a unui fotbalist celebru, după ce a aflat că are cancer! „Mâine scoate tumora de acolo”

Publicat: 25/10/2017 | 16:03

Ramona, fosta iubită a lui Dumitru Copil, a acceptat să vorbească în exclusivitate cu Cancan.ro, iar în cadrul interviului, ea a făcut declaraţii importante despre lupta pe care o duce cu temutul cancer. Bruneta a mărturisit că atunci când a aflat diagnosticul pus de medici nu era singură, ci împreună cu fiica ei şi mama sa. Cu emoţie în glas, ea a dezvăluit şi ce le-a spus celor două după ce a aflat despre maladie.

Ramona este instructoare de fitness şi, spune ea, acest lucru a ajutat-o foarte mult de când a început lupta cu temutul cancer. În cadrul unui interviu, ea a declarat că la scurt timp după ce medicii i-au spus diagnosticul, le-a zis fetei, care are 17 ani, şi mamei sale să fie puternice şi să lupte alături de ea. Mai mult, bruneta şi-a făcut o promisiune emoţionantă. Deşi a făcut mai multe şedinte de chimioterapie, corpul ei nu a avut de suferit.

„Am făcut chimio, iubit nu am. Copilul (n.r.: are 17 ani)şi mama au fost cu mine (n.r.: când a primit diagnosticul de la medici) şi le-am spus că fie puternici, să lupte alături de mine. Eu mi-am spus: Ramona, de azi, vei lupta pentru copilul tău. Asta am zis după ce mi s-a spus că am cancer. (…). Nu, nimic (n.r.: organismul a reacţionat bine la terapie, nu s-a schimbat nimic). Am mâncat ok ca să am analizele bune.”, a povestit Ramona în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Ramona a mai spus că mâine va intra în sala de operaţii, unde o echipă de medici îi va scoate tumora pe care o are la sânul stâng. Intervenţia va avea loc la o clinică privată de oncologie din Cluj-Napoca.

„Da, este foarte dureros, dar trebuie învins. Da, se operează, se scoate tumoarea afară. Mâine mă operez. Am postat (n.r.: mesajul) pentru că am văzut că foarte, foarte multe femei renunţă, nu luptă ca să învingă boala. Da, voi învinge. Carcinom malign – mâine scoate tumora de acolo, de la sânul stâng. Sunt vegetariană. Boala te schimbă din multe puncte de vedere”, a mai mărturisit fosta logodnică a unui fotbalist cunoscut de la noi.

Citește și...