FOTO / Gabriela Cristea are soacra pe care toate femeile şi-o doresc! Cum a surprins-o Elena Clonda pe nora sa în văzul lumii

Publicat: 26/10/2017 | 19:19

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda o ţin din sărbătoare în sărbătoare! La trei zile după ce fiica ei, Victoria, a împlinit o lună de când a venit pe lume, vedeta îşi serbează ziua de naştere. Fosta prezentatoare de la "Te vreau lângă mine" face astăzi 43 de ani şi nu mici au fost surprizele din partea soacrei sale.

Elena Clonda i-a făcut câteva surprize nurorii sale, iar totul s-a realizat în văzul lumii. Asta pentru că soacra Gabrielei Cristea a distribuit pe Facebook mai multe amintiri cu vedeta. Gestul mamei lui Tavi CLonda nu a trecut neobservat, iar mai mulţi fani i-au scris vedetei urări care de care mai interesant.

Mesajul soţului Gabrielei Cristea ocupă un loc special în inima ei.

„La mulţi Ani, iubita mea soţie, sunt foarte mândru de tine, de noi! În tine am găsit tot ce îmi doream de la o femeie, esti puternică, nu te laşi învinsă niciodată, împărtăşim aceleaşi vise, pe unele le-am împlinit împreună, restul vor urma, împărtăşim aceeaşi iubire şi de o lună de zile impărtăşim un îngeraş de fetiţă! Să fii sănătoasă pentru că iubită şi împlinită eşti! La mulţi ani, Iubi!  @gabrielacristeaclonda #lamultiani#happydad #happyhusband#bellavictoriamargot #victorienii„, a  scris Tavi Clonda pe pagina sa de Facebook.

Citește și...