FOTO / Horia Brenciu, încercănat şi cu masca de oxigen pe faţă! Detaliul pe care l-au observat toţi care au văzut imaginile

Publicat: 04/12/2017 | 16:01

Horia Brenciu şi-a îngrijorat fanii, după ce a urcat pe internet o înregistrare făcută în urmă cu câteva ore. În imagini, toţi au observat că artistul are cearcăne cât pumnul şi poartă o mască de oxigen. Toate astea se întâmplă cu câteva zile înainte ca juratul de la "X Factor" să urce pe scena de la Sala Palatului, unde va susţine un spectacol. Acesta se numeşte "Primul Concert cu Horia Brenciu".

În filmarea făcută publică, Horia Brenciu face mai multe grimase în timp ce poartă o mască de oxigen. El nu a dezvăluit dacă are mici probleme de sănătate sau a făcut o glumă, aşa cum îl ştim, de altfel. Cu toţii au observat însă atât cearcănele pe care le are, dar şi faptul că avea ochii înlăcrimaţi.

Fanii lui aşteaptă cu nerăbdare „Primul Concert de Crăciun cu Horia Brenciu”, care va avea loc la Sala Palatului pe 8 decembrie, de la ora 20:00. Artistul va urca pe scenă la Sala Palatului şi pe 9, dar şi pe 10 decembrie, de la aceeaşi oră.

Citește și...