FOTO / Marcela şi Marin de la „Gospodar fără pereche”, momente emoţionante în timpul ceremoniei religioase: „Mi-am întors privirea şi am văzut că plângea”. Ce s-a întâmplat în biserică

Publicat: 12/12/2017 | 15:29

Nunta Marcelei cu Marin Cazan a făcut din ediţia "Gospodar fără pereche" nu doar una specială, ci şi una foarte emoţionantă. Iar în timpul ceremoniei religioase, s-a plâns cu lacrimi de fericire. Am pus mâna atât pe imaginile de colecţie de la nunta celor doi miri, cât şi pe primele declaraţii după ce s-au căsătorit religios. Şi, desigur, motivul pentru care s-au vărsat lacrimi în timp ce Marcela şi Marin Cazan erau cununaţi.

Citeşte şi: Mesajul Julietei pentru miri, după ce a pierdut inima lui Marin de la” Gospodar fără pereche”. Nu orice femeie ar spune asta

Anamaria Prodan, dar şi mai mulţi foşti concurenţi de la „Gospodar fără pereche”, printre care şi Julieta, le-au fost alături Marcelei şi lui Marin Cazan în ziua cea mare. Gospodarul din Balşa, judeţul Hunedoara şi jumătatea lui au avut parte de o slujbă emoţionantă în biserică, iar un cor a făcut ca atmosfera să fie de basm. Atât de mult s-a emoţionat Liviu Lionte, încât nu a putut să îşi controleze lacrimile.

„Mamă, dar ce cor au avut. Deci, m-a dat corul pe spate, în primul rând. A fost atât de fain corul, că atunci când am întors privirea în stânga şi l-am văzut pe Lionte că plângea la un moment dat. I-a plăcut maximum şi lui.”, a declarat Alexandru Abramiuc, unul dintre concurenţii de la „Gospodar fără pereche”.

„Slujba de aici m-a prins, m-a prins total, total! Corul bisericii a fost atât de extraordinar, încât, la un moment dat, m-am făcut stană de piatră, dacă pot să spun aşa.”, a mărturisit Liviu Lionte, fost concurent la „Gospodar fără pereche”.

Cei doi miri au fost tare emoţionaţi de ceea ce li se întâmpla, dar au fost momente în care au zâmbit de bucurie.

Liviu Lionte, 41 ani, Orăşeni Vale, judeţul Botoşani

Citeste mai mult: adev.ro/or0py2

Liviu Lionte, 41 ani, Orăşeni Vale, judeţul Botoşani

Citeste mai mult: adev.ro/or0py2

„Ziua asta a fost dată de la Dumnezeu. Nu m-am gândit că chiar va fi azi sau va fi peste un an sau peste doi, dar dacă Dumnezeu aşa a decis…”, a spus Marin Cazan, unul dintre concurenţii de la „Gospodar fără pereche”.

„Noi aşa am primit”, a reacţionat Marcela, soţia lui Marin Cazan.

Deşi stă în vârful dealului şi nu are foarte mulţi vizitatori, gospodarul Marin Cazan a avut la nunta cu aleasa inimii sale, Marcela, 150 de invitaţi. Unii dintre ei le-au fost alături şi la biserică, unde şi-au jurat iubire şi credinţă în faţa Lui Dumnezeu.

Citeşte şi: FOTO / Informaţii din culisele nunţii anului de la „Gospodar fără pereche”! Anamaria Prodan, mărturisire-bombă: „În ultimii 10 ani, nu a fost…”

Citește și...