FOTO / Maria Constantin, într-o rochie decupată în zonele intime şi fără lenjerie la TV! MOTIVUL pentru care a izbucnit în plâns

Publicat: 17/10/2017 | 23:59

Maria Constantin a avut o apariţie mai mult decât îndrăzneaţă la TV în această noapte! Cântăreaţa de muzică populară a venit îmbrăcată într-o rochie elegantă, dar care era decupată în zonele intime. Întrebată dacă poartă sau nu lenjerie, artista a spus că "e un mister". La scurt timp după ce a luat loc pe canapea, vedeta a început să plângă.

Maria Constantin a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, după ce a venit într-un platou de televiziune cu rochia provocatoare pe care a purtat-o în timpul filmărilor de la clipul piesei „Rămâi cu dragostea”, prima lansată, după ce s-a aflat de divorţul de Marcel Toader.

„Uite, e un  mister.”, a reacţionat Maria Constantin când a fost întrebată dacă are sau nu lenjerie intimă pe sub superba rochie.

În cadrul interviului, cântăreaţa de muzică populară a început să plângă. Şi asta după ce a vorbit de tatăl său. De asemenea, vedeta a spus că îi este foarte greu când mergela spectacole şi nu îl vede în primele rânduri.

„Visul tatălui meu era ca eu să ajung pe scenă. De aceea am numele Maria,  el s-a gândit la Maria Ciobanu. (…). Tată, mereu trebuie să mergi mai departe, pentru că Dumnezeu ţi-a dat un har şi tu trebuie să-l arăţi lumii. (…). Percepţia faţă de visurile pe care le aveam s-a cam schimbat. (…). Am devenit puternică, (…), nu sunt un om care să se certe cu lumea din jurul meu.  Am momente în care vorbescu cu tati, cu Dumnezeu. Pierderea lui m-a afectat foarte mult. (…).”, a declarat artista cu lacrimi în ochi.

Vedeta a mărturisit că a fost rănită ultima dată acum două săptămâni.

Acum două săptămâni. Nu v-am spus în pauza de publicitate? Acum două săptămâni când am gătit sarmale şi m-am tăiat la mână (…). Astea nu le mai simt (n.r.: rănile sufleteşti), a povestit Maria Constantin în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

 

 

Citește și...