FOTO / Nico, schimbare de look de ziua ei! Ce îşi doreşte cel mai mult artista la 48 de ani: „Ce am eu nevoie în momentul ăsta…”

Publicat: 01/02/2018 | 15:38

Astăzi, Nico împlineşte 48 de ani şi a fost prima invitată a lui Teo Trandafir. Cum îndrăgita cântăreaţă a mărturisit că nu îşi doreşte să îşi mai serbeze ziua până la 50 de ani, prezentatoarea TV şi colegul ei i-au făcut mai multe surprize. Una dintre ele a fost să o aducă pe prietena cea mai bună a lui Nico în platoul de televiziune. Sărbătorita a avut lacrimi de bucurie în ochi atunci când a văzut-o pe confidenta ei.

În cadrul emisiunii, Nico a venit cu un look total schimbat, iar în cadrul interviului a mărturisit că peste doi ani, când va schimba prefixul, vrea să se tundă scurt, aşa cum este Teo. Întrebată ce îşi doreşte cel mai mult în prezent, vedeta a spus că vrea sănătate, fiica ei, Alexandra Matei, să fie fericită, iar ea şi soţul său să primească inspiraţie divină ca să reuşească în viaţă.

„Ea e la Ploieşti, eu, în Bucureşti. (…). În situaţii de genul, nu poţi spune: «Uită-l», pentru că l-a iubit enorm, au un copil împreună, dar i-am fost alături. (…). Am avut o zi foarte tristă, cu fiica mea, cu patrupedul bolnav. (…). Ce am eu nevoie în momentul ăsta: sănătate. Apoi, vreau ca fiica mea să fie fericită, iar mie şi soţului meu inspiraţie divină ca să fim bine, să ne ocupăm mai bine de cariera mea muzicală. (…). Este visul meu ca la 50 de ani să fiu bunică. (…). Mămica mea a fost bunică la 30 şi…”, a declarat sărbătorita în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Nico şi prietena ei, Laura Timar nu s-au mai văzut de câteva luni. Pe cele două le leagă o prietenie de aproape două decenii.

„Da, nu ne-am mai văzut de câteva luni. Nici măcar tehnologia nu o mai folosim. Transmitem telepatic cel mai des. (…). Nu puteam să lipsesc într-o zi atât de important. Are cele mai minunate calităţi: omenia şi un suflet foarte mare. (…). Cel mai greu moment a fost divorţul meu”, a  dezvăluit Laura Timar, prietena cea mai bună a cântăreţei.

Nico a debutat în 2003 şi a avut mare succes pe piaţa muzicală. Acum artista se concentrează pe viaţa de familie alături de fiica şi soţul ei. Nico este căsătorită cu un bărvat pe care-l cheamă Laurenţiu Matei. Cei doi soţi au împreună o fată, pe Alexandra Matei.

Citește și...