FOTO / Pepe şi-a dus familia într-o vacanţă la înălţime! Cum arată micuţa Rosa, după ce a fost tunsă la chelie

Publicat: 29/12/2017 | 16:53

Pepe şi-a luat cele trei comori şi a plecat departe de Bucureşti pentru a-şi petrece vacanţa de Revelion. La scurt timp după ce au ajuns la destinaţia de poveste, atât artistul, cât şi frumoasa lui soţie au dezvăluit cum se distrează. Unii dintre fanii cuplului au fost atenţi atât felul în care s-au îmbrăcat Raluca şi Pepe, dar şi fetiţele lor, în special, Rosa, care a fost tunsă la chelie.

Pepe şi-a dus familia la munte, iar peisajele de acolo sunt ca-n basme. Raluca Pascu a făcut o înregistrare în timp ce se plimbau cu telecabina, iar unii dintre fani i-au spus că au parte de „o vacanţă la înălţime”. Cum temperaturile sunt destul de scăzute, soţia lui Pepe a îmbrăcat o haină superbă crem cu blană şi glugă, iar latino-lover-ul haine de schi. Micuţa Rosa a fost cea mai studiată, pentru că, aşa cum ştiţi, ea a fost tunsă la chelie. Şi, după cum puteţi observa în imagini ea e numai un zâmbet, semn că s-a obişnuit cu noul look. De altfel, Pepe a şi explicat motivul acestei decizii.

Citeşte şi: Pepe a rupt tăcerea. Motivul pentru care a tuns-o pe micuţa Rosa la chelie. “Să nu regretăm mai târziu!”

Nici Pepe nu s-a lăsat mai prejos! El s-a filmat alături de fiicele sale şi superba lui soţie în timp ce erau pe pârtie. Mulţi dintre internauţi l-au întrebat de unde şi-a luat ochelarii de soare.

Pepe, pe numele din buletin Ionuţ Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Cei doi s-au cununat religios pe 21 iulie 2014. Pepe şi Raluca au împreună două fiice: pe Maria şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii, în 2015. În trecut, artistul a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (2006-2011). Cei doi au divorţat cu scandal.

Citește și...