FOTO / Sandra şi Adi Mutu au probleme înainte de nuntă! Detalii intime au ieşit la iveală în direct, la TV

Publicat: 12/10/2017 | 18:58

Au mai rămas doar trei zile până la dubla sărbătoare din familia lui Mutu, dar "Briliantul" şi soţia lui au probleme. Mai mult, provocaţi de Mirela Vaida la un joc, cei doi au dezvăluit secrete din intimitate. Fostul decar al naţionalei de fotbal şi Sandra îşi vor creştina băieţelul şi se vor căsători religios pe 15 octombrie.

Invitaţi la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, Sandra şi Adi Mutu au spus că au probleme în legătură cu pregătirile pentru ziua cea mare. Cei doi vor avea aproape 300 de invitaţi la petrecerea de după botezul lui Tiagp şi ceremonia religioasă, dar nu au suficiente mese în local. Astfel, în curând, ei vor merge să facă rost de acestea.

Mai avem puţin de lucrat la mese. (…). E un eveniment unic pentru noi ca şi părinţi, punem pe primul loc botezul lui. Cum v-am spus, avem o problemă cu mesele. Da, trebuie să mai adăugăm mese pentru că sunt mulţi invitaţi. Oamenii vin mai mulţi decât ne aşteptam”, a mărturisit Adrian Mutu în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Provocaţi la un joc de Mirela Vaida, cei doi soţi au dezvăluit mai multe amănunte din intimitatea lor. De exemplu, Adi Mutu îşi lasă şosetele pe jos după ce vine acasă, iar soţia lui strânge după el. Mai mult, atunci când băieţelul lor murdăreşte scutecul foarte tare, tot Sandra e cea care salvează situaţia.

„E o mare problemă. Eu, una, nu credeam că să întâmpinăm asemenea problemă. E o emoţie dublă. (…). Voi avea două rochii de mireasă. Cea de zi nu va fi nici sirenă, nici prinţesă… Cea de seară e o bijuterie, a povestit Sandra, soţia lui Adi Mutu.

Sandra şi Adi Mutu se vor căsători religios duminică, 15 octombrie. În aceeaşi zi, cei doi soţi îşi vor creştina fiul.

Recomandarea CIAO.RO