FOTO / Simona Gherghe a revenit pe sticlă: „Nu întâmplător m-am întors azi la muncă – e vorba de o fetiţă…”. Ce s-a întâmplat cu Mirela Vaida

Publicat: 01/12/2017 | 17:07

După o absenţă de mai bine de jumătate de an, Simona Gherghe a revenit la "Acces Direct" în calitate de prezentatoare! Fiind 1 decembrie, vedeta a îmbrăcat o ţinută de sărbătoare şi a făcut un anunţ important. Alături de ea însă a fost şi Mirela Vaida, cea care i-a ţinut locul în timpul în care ea a lipsit de pe micul ecran.

Adela Lăutaru, o copilă de 15 ani, e motivul pentru care Simona Gherghe a revenit la „Acces Direct” într-o ediţie specială. Ea suferă de o boală cumplită, medicii i-au descoperit trei tumori maligne pe creier. La sfârşitul lunii martie a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar acum o lună şi jumătate a fost din nou operată, pentru că boala a recidivat.

„Ştii, mă gândeam azi, m-am uitat la padara militară, la emisiunile speciale realizate de colegii mei şi mi-am dat seama de unele lucruri. Oamenii tot vorbeau despre bunătatea românilor, de generozitatea lor şi cred că astăzi e cel mai bun prilej de a arăta că acest lucru ne caracterizează. (…). Nu întâmplător m-am întors azi la muncă – e vorba de o fetiţă şi de-asta sunt alături de Mirela Vaida. (…)”, a declarat Simona Gherghe în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Citeşte şi: FOTO / Gestul ei i-a făcut pe mulţi să izbucnească în plâns! Ce i-a dăruit Simona Gherghe unei adolescente care suferă de o boală teribilă

„Toate pentru o cauză nobilă – Adela. (…). În clasa a noua, a aflat că are trei tumori maligne pe creier. Ea a fost operată, dar lucrurile nu au evoluat pozitiv. (…)”, a spus Mirela Vaida.

Adolescenta de 15 ani este din Focşani. Mama Adelei e cea care stă mereu cu ea în spital.

„Mă aştept la orice: la convulsii, că o doare capul sau îi e rău. Cel mai bine e să stea în spital. (…). Speră ca totul să fie bine, dar nu ştiu ce să cred. (…). Din martie şi până acum, totul a fost critic”, a mărturisit Valeria Lăutaru.

Adela Lăutaru îşi doreşte să devină poliţistă.

„Vreau să fiu poliţistă ca să fac dreptate şi să-i apăr pe oameni”, a spus Adela Lăutaru.

Dacă vreţi să o ajutaţi pe Adela Lăutaru, puteţi face donaţii:

In cont
CIF: 18212553
Cont in lei: RO 63 BRDE 450 SV 5733 938 4500, deschis la BRD GSG SMCC
Cont in Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500, deschis la BRD GSG SMCC
Cod SWIFT: BRDEROBU, Cod BIC: BRDEROBUXXX

Prin apel telefonic, telefonia fixa
Apel prin Telekom, reteaua de telefonie fixa*
0900 900 630 Tarif 10 Euro/Apel
0900 900 632 Tarif 3 Euro/Apel
0900 900 634 Tarif 5 Euro/Apel
***NU se percepe TVA! Numerele pot fi accesate de abonatii Telekom. Numerele NU pot fi accesate de la posturi publice si nici de utilizatorii din afara Romaniei.***

Din strainatate
Romanii din strainatate pot ajuta donand prin PayPal, mentionand numele Adela Lautaru.