FOTO / Victor Slav, strigăt disperat de ajutor, după ce a aflat povestea Cristinei: „În ziua în care a născut, medicii au spus că are cancer”

Publicat: 26/10/2017 | 16:14

De când a devenit tată, Victor Slav e mai sensibil decât de obicei, iar în urmă cu câteva ore, el a aflat o poveste cutremurătoare. O tânără mamă se luptă cu o boală mortală, despre care familia şi prietenii nu i-au spus încă. Ca să aibă o şansă la viaţă, persoanele dragi Cristinei Manea încearcă să strângă suma de 70.000 de euro.

Cristina Manea, o tânără de doar 23 de ani din Piteşti, a devenit mamă pentru prima dată acum trei luni. La câteva ore după ce şi-a cunoscut fetiţa, tânăra a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă: cancer.

În prezent, soţia lui Adi Manea e în salonul unui spital din Bucureşti şi nu ştie ce diagnostic crunt i-au pus medicii, pentru că, din dorinţa de a o proteja, rudele şi familia au ales să nu-i spună. Tânăra se întreabă care e motivul pentru care părul a început să-i cadă deja, iar de două luni şi jumătate nu mai are forţă nici măcar ca să-şi ţină fetiţa în braţe.

Impresionat de povestea Cristinei, tânăra mamă care are o fetiţă la fel ca el, Victor Slav a lansat un apel disperat pe Facebook. În dreptul postării făcute, prezentatorul TV a scris mesajul: „Oricât e bine-venit!”.

Toţi cei care vor să se implice şi să o ajute pe Cristina să urmeze tratamentul de care depinde viaţa acesteia sunt rugaţi să doneze, orice sumă de bani, în euro sau în lei, în conturile:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana

 

Citește și...