Fotografie de colecţie de acum 30 de ani! Tatăl Denisei cânta alături de MARIA CIOBANU

Publicat: 12/08/2017 | 10:42

Denisa Manelista a provenit dintr-o familie de lăutari, cei mai cunoscuţi fiind unchii ei, Florin şi Neluţ, liderii trupei „Fratii Peşte”. În urmă cu ani buni, tatăl regretatei artiste a fost lăutar, după cum a afirma chiar ea.

La mine in familie, toata lumea a cantat. De la strabunic pana la tatal meu, toata lumea a cantat, iar eu am crescut in casa cu muzica. Tatal meu a cantat in formatie, vedeti ca nimic nu este intamplator, cu Florin Peste, adica fratii Peste. Vedeti, nimic nu e intamplator, tatal meu a cantat cu Florin Peste, iar Florin Peste m-a luat pe mine, declara Denisa.

Tatăl Denisei a cântat alături de Maria Ciobanu,
Sursă foto: wowbiz.ro
Tatăl Denisei a cântat alături de Maria Ciobanu,
Sursă foto: wowbiz.ro

Emilian Răducu a fost saxofonist în trupa „Fraţii Peşte” şi a cântat şi alături de Maria Ciobanu, în urmă cu 30 de ani la petrecere, scrie wowbiz.ro. Emilian a cantat cand era tanar la saxofon! Mergea pe la nunti si evenimente private si chiar isi dorea sa faca o cariera in domeniul artistic. Din pacate, nu era atat de talentat precum a fost cativa ani mai tarziu Denisa. De aceea, a si ales la un moment dat sa renunte si, pentru a castiga bani, s-a angajat la fabrica de jenti auto din Stefanesti, unde lucreaza si acum, a dezvăluit un apropiat al familiei.

Citește și...