Fotografii de colectie cu surorile Gabor! Moni, extrem de apropiata de „cumnateii” ei!

Publicat: 29/09/2011 | 00:00
Chiar daca pe Ramona a dat-o afara din apartament, imputandu-i faptul ca are un anturaj defectuos, iar pe Alina a facut-o cu ou si cu otet ca s-a folosit, la nevoie, de economiile ei, au existat si vremuri in care Moni era extrem de apropiata de surorile ei. Si nu numai! Fosta doamna Columbeanu avea o relatie extraordinara si cu iubitii lor.

Monica Gabor, care probabil se crede ajunsa in momentul ei de maxima stralucire, la bratul unui milionar chinez, se pare ca incearca sa-si renege originile. Diva stralucitoare de azi si care isi alege cu mare grija anturajul si oamenii cu care intra in contact era candva o tipa sensibila, apropiata de familia ei modesta. Monica, cea care petrecea sarbatorile la Bacau, intr-un apartament modest de bloc si nu stramba din nas la borsul de miel, se desfata acum cu delicatese alese, majoritatea cu specific chinezesc. Revenind la vremurile de dinaintea casatoriei cu Irinel Columbeanu, cand notiunea „Scorpia de la Izvorani” inca nu exista, Moni tinea inca la traditiile de familie. Ieri, CANCAN a publicat in exclusivitate o fotografie senzationala realizata cu mai bine de cinci ani in urma, in bucataria ei de la Bacau. Asezata la masa festiva de Paste alaturi de mama, surorile ei si iubitii acestora, Moni radia de fericire. In mod evident, pe vremea aceea avea o slabiciune pentru „cumnateii” ei. CANCAN prezinta azi dovada – o fotografie din care reiese clar ca Moni obisnuia sa petreaca alaturi de ei, la club. Iar favoritul ei era Marius, iubitul Alinei, fostul puscarias alaturi de care va merge la altar la finele lui octombrie, si nu… Marius, primul iubit al Ramonei. Primul era mai matur si mai versat, in timp ce pe al doilea il considera, se pare, prea cuminte si fara orizonturi. Drept urmare, in momentul in care Ramona l-a adus la Bucuresti, Moni a inceput sa o sfatuiasca sa-l lase, sa-si caute unul cu bani.

Reporterii CANCAN au vorbit cu Alina Gabor la Bacau! Inroseste telefonul pentru a face rost de bani de nunta

Alina, sora cea mare a Monicai Gabor, se pregateste de zor pentru nunta care va avea loc pe 29 octombrie, si, cum cheltuielile sunt mari, se descurca si ea cum poate. S-a angajat la un call-center din Bacau si sta cu telefonul lipit de ureche pentru a-si primi salariul.

Daca Moni a preferat sa plece departe de tara pentru a trai o viata de lux impreuna cu iubitul chinez si milionar, Alina, sora ei mai mare, nu a ramas in Italia, acolo unde s-a aflat o buna bucata de timp, si s-a intors in tara impreuna cu Marius, iubitul ei, cu care se va marita. Reporterii CANCAN au aflat ca Alina Gabor lucreaza la un call-center in Bacau si ca s-a integrat bine in colectiv. „Nu-i place sa iasa in evidenta, nu vrea sa iasa in fata, asa cum o face Monica. Isi vede de treaba ei si se pregateste de nunta. Este diferita de Moni”, au declarat unele dintre colegele Alinei. Sora fostei doamne Columbeanu nu a dorit sa faca prea multe comentarii despre nunta sau despre iubitul ei. „Imi este bine, sunt in regula, dar nu vreau sa intru in alte detalii”, a spus Alina Gabor.

Alina a sustras bani din contul Monicai pentru a-si ajuta iubitul intemnitat! El este motivul unui scandal monstru intre surorile GaborMonica Gabor isi banuieste pana si sora ca a dezvaluit identitatea iubitului chinez! Ramona, in vizorul „doamnei Lhamo”

Citește și...