Fotografii emoționante. A părăsit apartamentul din București cu regret. Isabelle Gullden a devenit istorie pentru CSM București

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 17/05/2018 | 21:29

Isabelle Gullden a devenit istorie pentru CSM București. Handbalista a părăsit, joi, România și urmează să-și continue cariera în Franța, la Brest Bretagne. Sportiva a părăsit deja apartamentul în care a locuit pe durata contractului pe care l-a avut cu “tigroaicele”.

Pe contul personal de socializare, Isabelle Gullden a postat și trei fotografii emoționante. Una în care își arată bagajele pe care le-a avut la București în fața unei dube. Pe imagine a scris, lângă drapelul României, “Bye (n.r. La revedere!)”.

Într-o altă fotografie, Isabelle Gullden își arată mâna dreaptă, în care apare cu unul dintre degete în ghips. În ultima imagine apare pe un pat de spital. Însă, mai mult ca sigur, va fi aptă pentru prima partidă oficială pe care o va juca în tricoul lui Brest Bretagne.

”Coordonatorul de joc al CSM Bucureşti a refuzat prelungirea înţelegerii cu clubul din capitala României pentru următoarele sezoane. Isabelle Gullden va fi, începând cu vara anului 2018, jucătoarea echipei Brest”, anunța clubul CSM Bucureşti pe site-ul oficial.

Isabelle Gullden este deja un reper în istoria clubului, după contribuţia avută la câştigarea Ligii Campionilor în 2016. Cu siguranţă că mulţi suporteri au încă vie în memorie finala cu Gyor, câştigată de CSM Bucureşti după un meci absolut fantastic, cu prelungiri şi aruncări de la 7 metri, în care handbalista din Suedia a marcat nu mai puţin de 15 goluri! Gullden a şi fost la sfârşitul sezonului respectiv cea mai bună marcatoare a competiţiei.

Citește și...