Fotografii primite pe pont@cancan.ro. Imagini revoltătoare surprinse într-o staţie de autobuz din Bucureşti. Ce făceau doi fraţi de 3 şi 5 ani

Publicat: 10/10/2017 | 00:00

Călătorii aflaţi într-o staţie RATB din zona Vitan, Bucureşti, au asistat la o scenă revoltătoare, avându-i drept protagonişti pe doi fraţi minori. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România vă prezintă acum imaginile şocante, trimise de un cititor, pe celebra adresă pont@cancan.ro! (CITEŞTE ŞI: Incredibil! Acest italian a ajuns să cerşească pe străzile din România: „Cel mai rău a fost la Botoşani...“)

Copilaşii au reuşit să-i uimească pe toţi cei prezenţi fiindcă… fumau precum doi adulţi! Micuţii nu erau supravegheaţi de vreun adult, cel mic având în jur de trei anişori, în vreme ce băieţelul mai mare, care ţinea şi o brichetă în mână, nu părea să aibă mai mult de cinci ani. Atunci când unul dintre călători a intrat în vorbă cu ei, observând totuşi că nu cerşesc şi că sunt îmbrăcaţi decent, băiatul mai mare a pretins un leu pentru a fi fotografiat, începând să fumeze ostentativ după ce i-a fost refuzată cererea. (Citeşte doar pe CANCAN.roAlungat cu pietre din stradă! Profesorul cerşetor care juca la păcănele s-a lăsat de jocurile de noroc!)

Gesturile şocante ale micuţilor nu par o întâmplare, ci o obişnuinţă

Ce se poate observa cu uşurinţă în aceste imagini este faptul că mişcările şi gesturile celor doi copii nu par întâmplătoare, ci exersate, acesta fiind un comportament pe care l-au adoptat de mai multă vreme, poate chiar de la părinţii sau apropiaţii lor. Mai mult decât atât, nu par să se teamă de mulţimile de oameni sau de reacţiile celor din jur, deşi erau complet singuri, într-o staţie RATB extrem de circulată şi de aglomerată, semn că nu este pentru prima dată când sunt lăsaţi nesupravegheaţi. (VEZI AICI: Au ajuns vedete pe Facebook şi li se spune “Vagabonzii lui Moş Crăciun” – Aflaţi aici povestea uluitoare a unor cerşetori)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO