Francezilor le-a sărit Dijon-ul când vedeta PROTV a trecut peste rând. Andreea Esca, băgată în faţă la coada de la Ambasada Franţei!

Publicat: 25/04/2017 | 00:00

Andreea Esca a făcut furori, duminică, la secţia de votare de la Ambasada Franţei, unde a mers împreună cu soţul ei, Alexandre Eram. În timp ce soţiile altor francezi, veniţi şi ei să voteze în primul tur al prezidenţialelor, nu au fost lăsate să intre, pentru Andreea Esca porţile reprezentanţei diplomatice s-au deschis ca prin minune. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Îmbrăcată într-o superbă rochie albastră, la care a asortat o pereche de pantofi roşii, cu toc, şi o geantă în „megatendinţe”, Andreea le-a topit inimile cerberilor de la poartă. Dacă, în faţa altor soţii de francezi, paznicii au fost neînduplecaţi, când au văzut-o pe frumoasa prezentatoare s-au dat la o parte, zâmbind cu toată faţa, după cum se vede şi în imaginile primite pe adresa redacţiei Cancan, site-ul nr. 1 din România.

Andreea s-a aşezat apoi, răbdătoare, la coadă, alături de soţul ei, aşa cum se observă în imaginile pe care le-am primit pe adresa de e-mail pont@cancan.ro.

Comportamentul bodyguarzilor nu a rămas neobservat, mai ales de către soţiile de francezi, care aşteptau cuminţi la poartă.

„Păi e frumos aşa, pe ea n-o verificăm, nu?”, s-a auzit o voce feminină. Şeful pazei nu a putut decât să râdă complice. Deh, e greu să-i rezişti Andreei! (CUM ARATĂ ABDOMENUL ŞTIRISTEI LA 44 DE ANI)

O dovadă în plus a faptului că Andreea şi Alexandre au fost primiţi cu braţele deschise la Ambasadă este şi aceea că li s-a permis să-şi parcheze maşina pe locurile rezervate pentru membrii Corpului Diplomatic, onoare care le-a fost refuzată francezilor de rând veniţi să-l voteze pe urmaşul lui Francois Hollande la Palatul Elysee. (PE CINE IUBEŞTE FIICA ANDREEI ESCA)

Sorin AVRAM

Citește și...