Fuego, cu inima frântă de durere: „A murit, din păcate”

Publicat: 12/11/2019 | 13:00
Fuego, cu inima frântă de durere: „A murit, din păcate”

Deşi are o carieră de succes, este cunoscut şi iubit de multă lume, Fuego are o mare durere în suflet, despre care nu a vorbit niciodată. Cei şapte ani de acasă i-au fost oferiţi de bunica lui, deoarece părinţii erau destul de ocupaţi şi îl vedeau numai în weekend-uri. Un regret pe care îl va avea toată viaţa este acela, că, una dintre cele mai importante persoane nu a apucat să îl vadă pe scenă.

Bunica lui Fuego s-a stins din viaţă înainte ca el să devină celebru. Acum, încearcă să îi viziteze mormântul, ori de câte ori are ocazia.

„Pe mine m-a crescut bunica până la 10 ani. Părinţii mei erau muncitori şi mă vedeau numai în weekend-uri. Mi-ar plăcea sa ajung la mormântul bunicii, nu am mai fost de vreo doi ani. Bunica m-a crescut cu cei 7 ani de acasă, am iubit-o enorm, a murit din păcate într-o perioadă în care nu eram cunoscut şi nu eram lansat. Şi şi-a dorit foarte mult să mă vadă pe scenă”, a spus Fugeo la Antena Stars, cu ochii în lacrimi.

Fuego, despre Mihai Constantinescu

Fuego îl descrie pe Mihai Constantinescu drept un ”compozitor excepțional” și recunoaște că are un mare regret – nu i-a cântat un refren.

”El era un copil în viață de zi cu zi, cântă, dansa, îi plăcea să gătească, a fost un om minunat. Însă, cea mai frumoasă amintire cu Mihai Constantinescu. Însă cea mai importantă amintire cu Mihai Constantinescu este turneul din Germania cu el. Atunci mi-am dat seamă că este un coleg minunat de scenă.

Am stat două săptămâni și atunci mi-am dat seamă că este un artist cu literă mare și un om cu un caracter extraordinar. Îmi pare rău că a plecat, putea să mai scrie muzică pentru că a fost un compozitor excepțional, dacă regret ceva, regret că nu i-am cântat un refren. Sunt foarte trist, îmi doresc că Dumnezeu să-l așeze acolo în lumina pentru că viață lui a fost o viață închinată muzicii”, a declarat Fuego.

Citește și...