Fulgy, te-ai îndrăgostit? Fiul Clejanilor, poza fierbinte a unei femei în costum de baie! E interzisă cardiacilor imaginea

Publicat: 23/10/2017 | 11:32

Inna, fosta logodnică a lui Fulgy, e de domeniul trecutului! Şi asta după ce băiatul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani a pus ochii pe o femeie cu trup de zeiţă. Mai mult, artistul a urcat pe internet o poză incendiară cu aceasta, care poartă un costum de baie extrem de sexy.

La mai bine de o lună de la scandalul uriaş cu fosta logodnică, Fulgy dă semne că s-ar fi îndrăgostit din nou. Recent, fiul Clejanilor a urcat pe o reţea de socializare o poză care le face pe doamne şi domnişoare invidioase, iar pe bărbaţi îi înnebuneşte. Şi asta pentru că în fotografie apare o domnişoară cu forme voluptoase, care sunt puse în evidenţă de costumul alb decupat.

Fulgy a dus-o pe Inna, fosta logodnică, la detectorul de minciuni, după ce a aflat că l-ar fi înşelat cu mai mulţi băieţi de oraş, printre care şi Marco, fostul iubit al lui Carmen Minune.

Citeşte şi: Cea mai tare telenovelă a acestui an! ”Nora” Clejanilor a renunţat la două sarcini şi… Celebrul Fulgy şi-a dus logodnica la detectorul de minciuni ca să afle dacă l-a înşelat cu o brigadă de ”băieţi de oraş”!

Citește și...