Furtună în Bucureşti. Cum se pregătesc Bianca Drăguşanu şi alte vedete. Anunţuri de ultimă oră ale autorităţilor. Avertismentele meteorologilor. Vezi tot ce se întâmplă LIVE pe CANCAN.RO

Publicat: 20/09/2017 | 15:12

O furtună violentă a avut loc în Capitală, momentul de maximă intensitate fiind în jurul orei 20:00. Un bărbat a murit, după ce un copac a căzut peste el.  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat LIVE cum s-au pregătit Bianca Drăguşanu şi alte vedete de urgia anunţată.

UPDATE Bilanţ ora 22:00

Bucureşti: 12 copaci (6 maşini afectate), un bărbat (42 ani) decedat ca urmare a traumatismelor suferite prin căderea unui copac.

Ilfov: 8 inundaţii,1 copac căzut, 1 acoperiş luat de furtună.

UPDATE Un copac a căzut peste o persoană, pe Şoseaua Viilor, nr. 45. Echipajele de intervenţii şi o ambulanţă SMURD au sosit la faţa locului. Din păcate, bărbatul în vârstă de 42 de ani a decedat ca urmare unei lovituri puternice la cap.

Un copac a căzut peste un om în Şoseaua Viilor
Un copac a căzut peste un om în Şoseaua Viilor

UPDATE Pe Bulevardul Kiseleff au căzut doi copaci (unul în zona Piaţa Presei, altul în zona Arcul de Triumf)

Imagine de pe Bulevardul Kiseleff
Imagine de pe Bulevardul Kiseleff

UPDATE Autorităţile anunţă că un copac a căzut în Calea Giuleşti, nr. 426

UPDATE Anunţul Poliţiei Rutiere legat de furtună: „Vă informez că, la această oră, circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, între kilometri 64 şi 120, deoarece plouă torenţial şi vântul este puternic, vizibilitatea fiind sub 100 de metri. De asemenea, tot pe Autostrada A1, dar pe tronsonul Sibiu-Deva, circulaţia este îngreunată din aceleaşi motive, între kilometri 309 şi 330, iar vizibilitatea este sub 50 de metri”.

UPDATE Un copac a căzut pe carosabil în strada Lonea din Capitală. „Dacă vor apărea situaţii de urgenţă generate de fenomenele meteo, le vom comunica periodic pe grup. La acest moment, există o singură solicitare, un copac căzut pe carosabil, în strada Lonea”, a anunţat ISU Bucureşti Ilfov

UPDATE CANCAN.RO transmite LIVE furtuna de pe cea mai înaltă clădire din Bucureşti

 

Imagini LIVE cu FURTUNA mult disputată! Cancan.ro transmite LIVE urgia de pe cea mai înaltă clădire din Bucureşti —-> https://goo.gl/xTohF7

Posted by Cancan.ro on Wednesday, September 20, 2017

UPDATE „Mă închid în casă, beau o sticlă de vin şi scriu. În viaţă trebuie să faci alegeri, între frică şi dragoste. 99,9% din timp mă gândesc doar la familia mea. Primul lucru pe care îl fac dimineaţa este să mă trezesc cu o jumătate de oră mai devreme ca să mai dorm o jumătate de oră. Sunt dependent de cafea. În proporţie de 50% din timp uit de centură, acum mi-am amintit”, ne-a declarat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac se pregăteşte şi el de furtună
Mihai Bendeac se pregăteşte şi el de furtună

UPDATE Elena Udrea a vorbit despre furtună pentru CANCAN.RO. „Ne-a cuprins şi pe noi isteria, ne luăm provizii, conserve, ne ascundem în pivniţă. Am auzit doar că se închid şcolile la ora 17:00. Dacă trecem peste acest uragan, mai povestim”, ne-a spus Elena Udrea, care se afla în maşină alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov se pregătesc de furtună
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov se pregătesc de furtună

UPDATE Codin Maticiuc a povestit că a fost blocat în trafic după ce s-a anunţat furtună în Capitală. „M-am blocat în trafic. În Pipera se stă pe loc. Am stat pe loc, timp în care mi-am făcut corespondenţa, mail-urile. Nu ieşiţi în oraş, staţi în case, că e groasă! Nişte prieteni se logodesc şi exact pe urgia aia mare o să fiu în trafic. Am promis, tre să mergem, voi fi într-o tornadă, un ciclon 🙂 Piscina cred că am golit-o, maxim poate s-o umple, mâine fac baie dacă e. Acum e calmul dinaintea furtunii, nu? Fetelor le recomand să stea în casă să asculte Vali Vijelie, n-ai ce să faci pe furtună. Nu cred că o să fie chiar ca la Timişoara, ai văzut că la Timişoara a fost serioasă treaba. Toate codurile astea sunt anunţate că dacă o să cadă un copac, să nu se întâmple ceva nasol”, ne-a declarat Codin Maticiuc. 

Codin Maticiuc i-a transmis un mesaj şi Biancăi Drăguşanu. „Bianca să stea acolo lângă Victor, lângă copil, că nu se ştie niciodată. O furtună din asta mătrăşeşte toată familia, uite aşa te dă peste cap”, a fost mesajul lui Codin pentru Bianca.

UPDATE Capitala este blocată înainte de furtuna anunţată! S-au făcut cozi imense în trafic, în mai multe zone din Bucureşti. În zona Pieţei Presei, de 30 de minute nu se înaintează deloc, potrivit martorilor.

UPDATE Bianca Drăguşanu ne-a povestit cum se pregăteşte de furtună. Vedeta a închis geamurile şi nu se teme de urgie. „Dacă se sparg geamurile, asta e, punem altele. Ideea e că dacă stai să te uiţi pe străzi nu aveai loc de parcare, acum s-au eliberat”, ne-a declarat Bianca Drăguşanu.

Primarul Gabriela Firea le cere oamenilor să nu mai iasă din casă după ora 20.00. Şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a anunţat că a luat măsuri în aşteptarea vijeliei.

Astfel, populaţia este avertizată prin intermediul a peste 40 de panouri electronice existente la nivelul Capitalei.

„Pentru gestionarea eventualelor situaţii de urgenţă ce se pot produce, peste 480 de pompieri ISU Bucureşti-Ilfov vor interveni la nevoie. În funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, se poate activa grupa operativă la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov şi se pot suplimenta echipajele operative cu pompieri aflaţi în turele libere”, transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

RECOMANDĂRILE POMPIERILOR:

La primele semne ale producerii unei furtuni (descărcări electrice, intensificări ale vântului), reacţionaţi preventiv:
– dacă sunteţi în spaţiu deschis – adăpostiţi-vă;
– NU atingeţi firele căzute la pământ;
– asiguraţi elementele de construcţii (uşi, ferestre);
– NU staţi lângă copaci, stâlpi sau construcţii improvizate (corturi, schele, şantiere);
– orice situaţie de urgenţă trebuie să fie anunţată la 112.

 

IMAGINI LIVE Bianca Drăguşanu se pregăteşte de furtună —-> https://goo.gl/26f6Qh

Posted by Cancan.ro on 20 Septembrie 2017